Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ανακατασκευάζεται ο Παιδικός Σταθμός του Μουζακίου

Στη συντήρηση και ανακατασκευή του κτιρίου του Παιδικού Σταθμού Μουζακίου προχωρά ο Δήμος Μουζακίου μέσω του Νομικού του Προσώπου που έχει την ευθύνη για τη λειτουργία των παιδικών σταθμών.

Στο κτίριο γίνονται παρεμβάσεις τόσο στο εσωτερικό του όσο και στον περιβάλλοντα χώρο με ιδιαίτερη βαρύτητα στους χώρους υγιεινής προκειμένου η παραμονή των μικρών παιδιών στον παιδικό σταθμό να είναι το δυνατόν ευχάριστη και άνετη.

Παράλληλα το κτίριο του Παιδικού Σταθμού είναι ενταγμένο στο πρόγραμμα «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ» από το οποίο προβλέπεται να γίνει ενεργειακή θωράκισή του και αντικατάσταση των κουφωμάτων όπως επίσης και του καυστήρα.

«Στόχος μας είναι να επιδιορθώσουμε στο μεγαλύτερο βαθμό το κτίριο του Παιδικού Σταθμού προκειμένου να διασφαλίσουμε την άνετη και ευχάριστη διαμονή των παιδιών σ’ αυτό σε συνδυασμό με την άρτια εκπαίδευση και απασχόληση που τους παρέχουμε. Στο μεταξύ ο Δήμος Μουζακίου έχει ολοκληρωμένη μελέτη ανακατασκευής του κτιρίου με στόχο να ενταχθεί στο νέο ΕΣΠΑ για χρηματοδότηση. Τέλος και φέτος οι παιδικοί μας σταθμοί εντάχθηκαν στο πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ και χρηματοδοτούνται διασφαλίζοντας δωρεάν φοίτηση για όλα τα παιδιά που κάνουν χρήση των υπηρεσιών τους» δήλωσε η Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου κ. Ρόυσσα.




Total
0
Shares
Previous Article

Η Κινηματογραφική Λέσχη Καρδίτσας προβάλει την ταινία – ντοκιμαντέρ «Lowland»

Next Article

Μέσα σε γιορταστικό κλίμα ξεκίνησε το Τρικαλινό παζάρι

Related Posts