Ανακαινίστηκε από τη Δημοτική Αρχή Καρδίτσας το Αγροτικό Ιατρείο Μυρίνης

Ανακαινίστηκε από τη Δημοτική Αρχή Καρδίτσας το Αγροτικό Ιατρείο Μυρίνης
<

Ανακαινίστηκε από τη Δημοτική Αρχή Καρδίτσας το Αγροτικό Ιατρείο Μυρίνης

Σε έναν άνετο χώρο ο οποίος ανακαινίστηκε με ευθύνη της Δημοτικής Αρχής Καρδίτσας λειτουργεί πλέον το αγροτικό Ιατρείο της Μυρίνης. Η αίθουσα του Αγροτικού Ιατρείου αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα τα οποία έκαναν δυσχερή τη λειτουργία του. Η Δημοτική Αρχή με την Τεχνική της Υπηρεσία επενέβη στο χώρο και εκτέλεσε τις απαραίτητες εργασίες (εργασίες απομάκρυνσης της υγρασίας, συντήρηση, ελαιοχρωματισμοί κ.λπ.) ώστε ο χώρος να γίνει και πάλι λειτουργικός και άνετος τόσο για το προσωπικό όσο και για τους ασφαλισμένους.

Το ανακαινισμένο Ιατρείο επισκέφτηκε ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Καρδίτσας και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου κ. Αριστοτέλης Σπάνιας. Ο κ. Σπάνιας υπογράμμισε ότι μέλημα της Δημοτικής Αρχής είναι όπου υπάρχουν προβλήματα που σχετίζονται με τη παροχή υγείας και τα οποία ανάγονται στην ευθύνη του Δήμου, να αντιμετωπιστούν. «Στο αγροτικό ιατρείο της Μυρίνης χρειαζόταν να γίνουν παρεμβάσεις βελτίωσης του χώρου. Σε συνεργασία με την Τεχνική μας Υπηρεσία και φυσικά το Κέντρο Υγείας Παλαμά που είναι η υγειονομικά προϊσταμένη αρχή, αντιμετωπίσαμε τις ελλείψεις και πλέον το παραδίδουμε  σε πολύ καλή κατάσταση» κατέληξε στην δήλωση του ο κ. Σπάνιας.


Total
0
Shares
Previous Article

Ολοκληρώθηκε ο Πρωτοβάθμιος Έλεγχος στις πληγείσες περιοχές από το σεισμό των 6 ρίχτερ στους Δήμους Ελασσόνας και Τυρνάβου

Next Article

Καρδίτσα: Με το ένα χέρι έκανε σταυρό και με το άλλο ξάφριζε πορτοφόλια στην εκκλησία


Total
0
Share