Αναγνώριση επαγγελματικών δικαιωμάτων – Αποκατάσταση μιας αδικίας

Ασ. Σκόνδρα: Συνολικά 185,5 εκ ευρώ στον πρωτογενή τομέα ως τον Μάϊο - Α. Σκόνδρα: Παράσταση με τίτλο «Η κορύφωση του δράματος του ΣΥΡΙΖΑ» - Ασημίνα Σκόνδρα: Όφελος για όλους η ταχύτερη απονομή Δικαιοσύνης

Αναγνώριση επαγγελματικών δικαιωμάτων – Αποκατάσταση μιας αδικίας

Ψηφίστηκε στη Βουλή η διάταξη για την επαγγελματική αναγνώριση των αποφοίτων Τμημάτων Γεωπονίας, Δασολογίας και Ιχθυολογίας των ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας. Στην ρύθμιση συμπεριλαμβάνονται απόφοιτοι του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, εκ των οποίων αρκετοί φοίτησαν σε σχολές που εδρεύουν στην Καρδίτσα.

Η Βουλευτής κ. Ασημίνα Σκόνδρα ανέφερε σχετικά: «Η εν λόγω ρύθμιση αποκαθιστά μια αδικία που δημιούργησε η πρώην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, με τον Νόμο Γαβρόγλου, αφού αναβάθμισε μεν τα ΤΕΙ σε ΑΕΙ, αλλά δεν εξασφάλισε τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων. Θεωρώ σημαντική την πρωτοβουλία της Κυβέρνησής μας, γιατί αφορά επαγγελματικά δικαιώματα νέων επιστημόνων και η αναγνώριση αυτή θα συμβάλλει σημαντικά στην επαγγελματική τους πρόοδο.

Καταθέτω την ικανοποίηση μου για την απόφαση της Υπουργού Παιδείας, κ. Κεραμέως και του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γεωργαντά, να αποκαταστήσουν την αδικία αυτή.»
Total
0
Shares