Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Αναγνώριση επαγγελματικών δικαιωμάτων – Αποκατάσταση μιας αδικίας

Α. Σκόνδρα: Για αυξήσεις μισθών και φοροελαφρύνσεις το πρώτο οικονομικό νομοσχέδιο Ασ. Σκόνδρα: Συνολικά 185,5 εκ ευρώ στον πρωτογενή τομέα ως τον Μάϊο - Α. Σκόνδρα: Παράσταση με τίτλο «Η κορύφωση του δράματος του ΣΥΡΙΖΑ» - Ασημίνα Σκόνδρα: Όφελος για όλους η ταχύτερη απονομή Δικαιοσύνης

Αναγνώριση επαγγελματικών δικαιωμάτων – Αποκατάσταση μιας αδικίας

Ψηφίστηκε στη Βουλή η διάταξη για την επαγγελματική αναγνώριση των αποφοίτων Τμημάτων Γεωπονίας, Δασολογίας και Ιχθυολογίας των ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας. Στην ρύθμιση συμπεριλαμβάνονται απόφοιτοι του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, εκ των οποίων αρκετοί φοίτησαν σε σχολές που εδρεύουν στην Καρδίτσα.

Η Βουλευτής κ. Ασημίνα Σκόνδρα ανέφερε σχετικά: «Η εν λόγω ρύθμιση αποκαθιστά μια αδικία που δημιούργησε η πρώην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, με τον Νόμο Γαβρόγλου, αφού αναβάθμισε μεν τα ΤΕΙ σε ΑΕΙ, αλλά δεν εξασφάλισε τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων. Θεωρώ σημαντική την πρωτοβουλία της Κυβέρνησής μας, γιατί αφορά επαγγελματικά δικαιώματα νέων επιστημόνων και η αναγνώριση αυτή θα συμβάλλει σημαντικά στην επαγγελματική τους πρόοδο.

Καταθέτω την ικανοποίηση μου για την απόφαση της Υπουργού Παιδείας, κ. Κεραμέως και του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γεωργαντά, να αποκαταστήσουν την αδικία αυτή.»




Total
0
Shares
Previous Article
Βόλει Γυναικών: ΓΣ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ - ΑΜΙΛΛΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ σήμερα Σάββατο (7μμ) στο κλειστό γυμναστήριο ΜουζακίουΒόλει Γυναικών: ΓΣ Μουζακίου - ΑΣ Φαρσάλων 3-1 - Σπουδαία νίκη για τα κορίτσια του Μουζακίου σε έναν συναρπαστικό αγώνα (VIDEO-ΦΩΤΟ)

Βόλει Κύπελλο Γυναικών: ΓΣ Μουζακίου - ΑΣ Φαρσάλων σήμερα Σάββατο 1 Απριλίου (7μμ) στο κλειστό γυμναστήριο Μουζακίου

Next Article
Οι Σοφάδες θα είναι πρωταγωνιστές για τη νέα νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία!

Παιδικές Βιβλιοθήκες και βιβλίο: Το μέλλον των παιδιών περνάει από τη βιβλιοθήκη

Related Posts

Mitsotakis Mouzaki eksofyllo
Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι Φωτογραφίες: Πέτρος Ζιώγας Βίντεο: Νίκος…
2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”