Αναγκαίες οι προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στις Υγειονομικές Δομές Καρδίτσας

Αναγκαίες οι προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στις Υγειονομικές Δομές Καρδίτσας

Ερώτηση κατατέθηκε στην Ελληνική Βουλή από την Ελληνική Λύση με Αριθμό Πρωτοκόλλου 7474 18/06/2020 σχετικά με το θέμα «Αναγκαίες οι προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στις Υγειονομικές Δομές Καρδίτσας».

Αναλυτικά η ερώτηση:

Κύριε Υπουργέ,

σύμφωνα με τοπικό δημοσίευμα ηλεκτρονικού τύπου της 9ης Ιουνίου 2020, το Προεδρείο του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας επισκέφτηκε διαδοχικά τα Κέντρα Υγείας Καρδίτσας, Σοφάδων, Παλαμά, Μουζακίου και το Γ.Ν. Καρδίτσας. Κατά την διάρκεια των επισκέψεων, εκτός των άλλων, συζητήθηκαν τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν τα Κέντρα Υγείας, τα  Περιφερειακά Ιατρεία, οι ΤΟΜΥ και το Νοσοκομείο της  περιοχής.

Εκτέθηκαν ζητήματα, κατά τις συναντήσεις και συνομιλίες, που αφορούν ελλείψεις σε προσωπικό, ιατρικό και παραϊατρικό, θέματα σχετικά με την καθαριότητα και γενικότερα, ζητήματα που σχετίζονται με τη λειτουργία των δομών Υγείας, της Π.Ε. Καρδίτσας.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω,

Ερωτάται ο κ. Υπουργός:

Είναι στις προτεραιότητές σας οι προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, έτσι ώστε να καλυφτούν οι ανάγκες σε Ιατρικό, Νοσηλευτικό και σε βοηθητικό προσωπικό στις ως άνω δομές Υγείας, σύμφωνα, άλλωστε, και με αίτημα του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας;

Ο ερωτών Βουλευτής

Κυριάκος ΒελόπουλοςTotal
0
Shares