Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΑΜΣ Φιλωτίου: Απολογισμός από το τουρνουά στο Μουζάκι και ευχαριστίες από τη Διοίκηση

filoti

SOLARIS MINI 1 Του Αντώνη Σολάρη

Από την στιγμή που πληροφορηθήκαμε την συμμετοχή του ΑΜΣ Φιλωτίου στο τουρνουά στο Μουζάκι Καρδίτσας δείξαμε το ενδιαφέρον μας γιατί τέτοιου είδους και σπουδαιότητας διοργανώσεις πιστεύουμε ότι βελτιώνουν τις επιδόσεις των αθλητών και αθλητριών, προωθούν την ευγενή άμιλλα και βοηθούν στην ανταλλαγή εμπειριών κάτι που όπως διαπιστώνουμε είναι στις προθέσεις και στους στόχους της Διοίκησης και του προπονητή Γιώργου Δερμάτη ο οποίος με την διαδρομή που έχει κάνει στο άθλημα του βόλεϊ όπου και αν πάει αποτελεί σημείο αναφοράς και σεβασμού.

Θα χρησιμοποιήσουμε λίγες λέξεις που μας είπε όταν του τηλεφωνήσαμε αποκλεισμένος στο Μουζάκι εξαιτίας της κακοκαιρίας.

“Οι άνθρωποι κάνουν ότι μπορούν να μας εξυπηρετήσουν. Μας διαθέτουν το γήπεδο πρωί – απόγευμα από ένα δίωρο και έτσι μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τον αποκλεισμό μας δουλεύοντας με τα παιδιά, κάτι που στη Νάξο είναι δύσκολο γιατί οι ώρες προπόνησης και αγώνων μοιράζονται σε πολλές ομάδες!!.”

Ακολουθεί απολογισμός και ευχαριστίες από την Διοίκηση του ΑΜΣ Φιλωτίου.

Σε ένα πολύ υψηλού επιπέδου Τουρνουά συμμετείχε ο ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ ΝΑΞΟΥ καταφέρνοντας να πάρει την 3η θέση. Τα κορίτσια άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις με τις αθλητικές τους δεξιότητες, το ήθος τους και το χαρακτήρα τους. Πέτυχαν 100% το στόχο τους που δεν ήταν άλλος από την ενίσχυση της ευγενούς άμιλλας μεταξύ των αθλητριών, την ανάπτυξη σχέσεων, ανταλλαγής εμπειριών αλλά και την ψυχαγωγία που προσφέρει η άθληση γνωρίζοντας καινούργια πράγματα, μέρη, ανθρώπους διευρύνοντας τους ορίζοντες τους. Αυτό ήταν και το ζητούμενο αφού ο προπονητής της ομάδας κος Γιώργος Δερμάτης έτσι έχει συμφωνήσει με τη Διοίκηση του ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ, τη συμμετοχή της ομάδας σε τρία τουλάχιστον αναπτυξιακά Τουρνουά ανά αγωνιστική περίοδο. Παρά τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετώπισαν και τις αντίξοες καιρικές συνθήκες ο πρώτος στόχος πραγματοποιήθηκε με ένα πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα. Οι αθλήτριες και οι υπεύθυνοι της ομάδας βόλει ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ ΝΑΞΟΥ αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν από καρδιάς τον Δήμαρχο Μουζακίου κο Φάνη Στάθη, τον Αντιδήμαρχο κο Πούπη Νικόλαο που ήταν από την πρώτη στιγμή κοντά μας σε όλη τη διοργάνωση και για τις ώρες προπόνησης στο κλειστό Μουζακίου όσες φορές ζητήσαμε. Φυσικά να ευχαριστήσουμε την ψυχή του τουρνουά προπονητή Τρικάλων κο Νίκο Κουφογιάννη για την άψογη συνεργασία του πριν άλλα και κατά τη διάρκεια του τουρνουά. Επίσης δεν θα μπορούσαμε να μην ευχαριστήσουμε τους υπαλλήλους του κέντρου νεότητας Μουζακίου που διαμείναμε, για την οργάνωση που πρόσφεραν κατά τη διαμονή μας.

sportcyclades24.gr

filoti5

filoti8

filoti17 780x470 1

filoti19

filoti21

filoti26

filoti27

filoti28




Total
0
Shares
Previous Article
fragma mesoxora

Δ.Πύλης: Παρουσίαση του Α' Σταδίου της μελέτης για την αξιοποίηση του Υ/E Μεσοχώρας

Next Article
Το 12ο παγκόσμιο συνέδριο και αντάμωμα Θεσσαλών στον Δήμο Ελασσόνας

Το 12ο παγκόσμιο συνέδριο και αντάμωμα Θεσσαλών στον Δήμο Ελασσόνας