Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δήμος Μουζακίου: Άμεση αντιμετώπιση κατολισθητικού φαινομένου στο δρόμο λίγο πριν τον Ελλυνόπυργο

katolisthisi elinopirgos mouzaki

Άμεση αντιμετώπιση κατολισθητικού φαινομένου στο δρόμο λίγο πριν τον Ελλυνόπυργο

Άμεση ήταν η παρέμβαση του Δήμου Μουζακίου για την αντιμετώπιση κατολισθητικού φαινομένου που εμφανίστηκε στην Τοπική Κοινότητα Ελληνοπύργου και συγκεκριμένα στον κεντρικό δρόμο λίγο πριν το χωριό.

Εκεί, την Τετάρτη 02/02/2022, σημειώθηκε πτώση τμήματος βράχου στο οδόστρωμα δυσκολεύοντας την ομαλή κίνηση των οχημάτων. Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Γιάννης Πατσιαούρας, συνεργάστηκε με τον Πρόεδρο της Τ.Κ. κ. Γιώργο Κορώνη και στάλθηκε την ίδια μέρα μηχάνημα το οποίο καθάρισε το δρόμο απ’ τις πέτρες.

Ωστόσο, στην επιτόπια αυτοψία των δυο αιρετών, διαπιστώθηκε ότι στο πρανές του βουνού, πάνω από την Ε.Ο., το υπόλοιπο τμήμα του βράχου ήταν έτοιμο κι’ αυτό να καταρρεύσει. Αμέσως κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Μουζακίου να παρέμβει για την καθαίρεση του εναπομείναντος βραχώδους τμήματος.

Να σημειωθεί ότι η ανταπόκριση και κινητοποίηση της Π.Υ. ήταν άμεση. Οι κ.κ. Πατσιαούρας και Κορώνης εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους, καθώς το σοβαρό πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί, λύθηκε σχεδόν εν τη γενέσει του.

katolisthisi elinopirgos 1 katolisthisi elinopirgos 2 katolisthisi elinopirgos 3 katolisthisi elinopirgos 4




Total
0
Shares
Previous Article
Η Προοδευτική Αγροτική Κίνηση Θεσσαλίας στο πλευρό των Αγροτοκτηνοτροφικών Συλλόγων της Ελασσόνας

Ενεργά στα μπλόκα και η ΠΑΚ Θεσσαλίας

Next Article
Tasos Araxovitis Karditsa

Επίσκεψη του Σταύρου Αραχωβίτη τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στην Καρδίτσα το Σάββατο 5/2

Related Posts