Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Alo.rs: “Η ΑΕΚ βρίσκεται ένα βήμα πριν τη συμφωνία με Μιλόγεβιτς”

aek

Δημοσίευμα στη Σερβία αναφέρει ότι η ΑΕΚ είναι πολύ κοντά στο να έρθει σε συμφωνία με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, προκειμένου ο Σέρβος τεχνικός να αντικαταστήσει τον Μανόλο Χιμένεθ το προσεχές καλοκαίρι.

την ΑΕΚ μπορεί να είναι πλήρως συγκεντρωμένοι στη φετινή σεζόν, καθώς κυνηγούν ένα εισιτήριο για το Conference League της επόμενης σεζόν, ενώ παραμένουν ακόμα εντός στόχου για το Κύπελλο, αν και ο ΠΑΟΚ έχει το προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό, ωστόσο ήδη γίνονται οι πρώτες σκέψεις για το σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

Στην Ένωση έχουν βγει στην αγορά και για προπονητή, καθώς η παραμονή του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της ομάδας κάθε άλλο παρά βέβαιη θεωρείται. Στην ΑΕΚ τσεκάρουν τα δεδομένα για πιθανό γάμο με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ωστόσο στη Σερβία εμπλέκουν εκ νέου τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Σύμφωνα με τη σέρβικη ιστοσελίδα “alo.rs” η ΑΕΚ είναι πολύ κοντά στο να έρθει σε συμφωνία με τον πρώην τεχνικό του Πανιωνίου. Ο Μιλόγεβιτς είναι ελεύθερος από τις 24 Μαρτίου, όταν και έλυσε το συμβόλαιό του με την Αλ Αχλί.

Σύμφωνα με τους Σέρβους οι δύο πλευρές συμφώνησαν για διετές συμβόλαιο, ενώ γίνεται αναφορά και στον Ραζβάν Λουτσέσκου, τον όποιο κέρδισε ο Μιλόγεβιτς λόγω του παρελθόντος του Ρουμάνου τεχνικού στον ΠΑΟΚ και τα όσα έχει πει κατά καιρούς για την ΑΕΚ.

Photo Credits: Eurokinissi

sport24.gr




Total
0
Shares
Previous Article
mpa

Ολυμπιακός: Εκτός με ΠΑΟΚ ο Μπα, δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις του στη μέση

Next Article
World Press Photo: Σύμβολο «ελπίδας», η φωτογραφία της χρονιάς

World Press Photo: Σύμβολο «ελπίδας», η φωτογραφία της χρονιάς