Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Allout.Cheap. Προσφορές 50% σε φαγητό, ποτό, καφέ και διαμονή!

alloutcheap bed 1

Η νέα πλατφόρμα allout.cheap, βοηθάει τις επιχειρήσεις και τους πολίτες για την έξοδο τους, όσο αφορά το φαγητό, το ποτό, τον καφέ και τη διαμονή!

Την περίοδο αυτή έχει ξεκινήσει η ΔΩΡΕΑΝ καταχώρηση των επιχειρήσεων εστίασης στη σύγχρονη πλατφόρμα της allout.cheap, στην οποία οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις διαφημίζονται άμεσα με φωτογραφίες και βίντεο του χώρου τους, επιλέγουν τις ημέρες της προσφοράς τους στα μέλη της υπηρεσίας μέσω του συστήματος και έχουν την δυνατότητα να ανοίξουν τις πόρτες τους σε νέους φίλους από Ελλάδα και επισκέπτες από το εξωτερικό.

Μοναδική προϋπόθεση συμμετοχής καταστημάτων, είναι η προσφορά προς τα μέλη της allout.cheap του τύπου 1+1 ή 50% στο κατάστημα και όχι για take away παραγγελίες σε όποια κατηγορία επιθυμεί ο επαγγελματίας, όποτε θέλει και για όσα άτομα θέλει να ισχύει η προσφορά μιας και η νέα πλατφόρμα δεν ζητάει ποσοστά στις πωλήσεις που θα δημιουργηθούν από τα μέλη της εταιρίας.

Η νέα υπηρεσία θέλει ευχαριστημένους επιχειρηματίες με ευτυχισμένους πελάτες και είναι η μόνη πραγματική win-win υπηρεσία αυτή τη στιγμή, φτιαγμένη για να ξαναφέρει το χαμόγελο σε ΟΛΟΥΣ.

Αν έχεις λοιπόν εστιατόριο, καφέ – bar ή ενοικιαζόμενα δωμάτια ή ξενοδοχείο, τότε ήρθε η ώρα να γεμίσεις τις κενές μέρες σου με κόσμο, που τόσο πολύ χρειάζεσαι μετά από την παγκόσμια καραντίνα και να ανοίξεις μία τεράστια δεξαμενή από επισκέπτες από το εσωτερικό αλλά και από το εξωτερικό, μέλη της allout.cheap.

Έτσι για παράδειγμα ένα καφέ ή ένα εστιατόριο ή bar/club, μπορεί να δώσει 1+1 ή 50% στον καφέ ή/και στο ποτό ή/και στο μπουκάλι καθώς και να ορίσει εξαιρέσεις .

Ένα εστιατόριο ή bar/club, μπορεί να δώσει 1+1 ή 50% στο φαγητό, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχει σίγουρα κέρδος από τα ποτά.

Στον χώρο της διαμονής, η υποχρέωση είναι λίγο διαφορετική, καθώς η προϋπόθεση είναι να καταχωρηθεί τιμή νύχτας χαμηλότερη αυτής των άλλων πλατφορμών οι οποίες ζητάνε ποσοστά που αγγίζουν το 20%.

Τι είναι λοιπόν η allout; Είναι μία νέα υπηρεσία, με μικρή συνδρομή, που επιτρέπει στα μέλη της να επιλέξουν σε ολόκληρο τον κόσμο, επιχειρήσεις εστίασης – εστιατόρια, νυχτερινών μαγαζιών, bar, clubs, καθώς και διαμονής, ξενοδοχεία και καταλύματα και να απολαύσουν τις παροχές τους στη ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ σε σχέση με τους υπολοίπους, γεμίζοντας τις άδειες καρέκλες των καταστημάτων…

Η πρωτοποριακή αυτή υπηρεσία που εδρεύει στην Ελλάδα για πρώτη φορά, αναμένεται να γίνει must have στο κινητό κάθε πολίτη και ταυτόχρονα να ανανεώσει, όπως και στο εξωτερικό, την βαριά χτυπημένη από την επιδημία, κρίση και τον αντικαπνιστικό νόμο βιομηχανία της εστίασης, της φιλοξενίας και της νυχτερινής διασκέδασης.

Η allout.cheap ήρθε επιτέλους για βοήθεια και ήρθε για να μείνει…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ALLOUT CHEAP 1




Total
0
Shares
Previous Article
giannakopoulos ilias

Επικοινωνία τώρα…

Next Article
thlefonikesapates

Σωρεία τηλεφωνικών απατών στο Μουζάκι - Η αστυνομία εφιστά την προσοχή