Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Αλλαγή σκυτάλης Αντιδημάρχων Τεχνικών Έργων και Πολιτικής Προστασίας στον Δήμο Μουζακίου

Αλλαγή σκυτάλης Αντιδημάρχων Τεχνικών Έργων και Πολιτικής Προστασίας στον Δήμο Μουζακίου

Αλλαγή σκυτάλης Αντιδημάρχων Τεχνικών Έργων και Πολιτικής Προστασίας στον Δήμο Μουζακίου  

Αλλαγή σκυτάλης έγινε σήμερα 01/07 στον Δήμο Μουζακίου, στις θέσεις του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας και Καθημερινότητας του Πολίτη, Ιωάννη Κουτσογιάννη και του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων, Σωκράτη Κωτίνα μετά τις παραιτήσεις που υπέβαλαν την Τρίτη 29/06 και οι οποίες έγιναν αποδεκτές από το Δήμαρχο Μουζακίου Θεοφάνη Στάθη. Τις θέσεις τους καταλαμβάνουν μετά από σχετικές αποφάσεις του Δημάρχου Μουζακίου, ο Γιώργος Φούντας και ο Γιάννης Πατσιαούρας.

Αλλαγή σκυτάλης Αντιδημάρχων Τεχνικών Έργων και Πολιτικής Προστασίας στον Δήμο Μουζακίου

Σε δήλωσή του ο κ.Κουτσογιάννης, τόνισε: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα να έχω διατελέσει Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και Καθημερινότητας του Πολίτη και αυτό το χρωστάω σε όλους εσάς, που με τιμήσατε με την ψήφο σας.

Το χρωστάω κυρίως στον Δήμαρχό μας Θεοφάνη Στάθη, που μου έδωσε την ευκαιρία να εργαστώ για την προστασία, την ασφάλεια των δημοτών μας και το καλό του τόπου μας. Παραμένω στο πλευρό του, τον στηρίζω όπως έκανα μέχρι σήμερα και είμαι σε θέση να ανακοινώσω πως στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές τον Οκτώβριο του 2023 θα είμαι ξανά υποψήφιος με τον συνδυασμό του Θεοφάνη Στάθη.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω για την άψογη συνεργασία μας τους εκλεκτούς συναδέλφους Αντιδημάρχους Νίκο Πούπη, Γιώργο Κανιούρα και Σωκράτη Κωτίνα καθώς και την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρία Καραμπέκου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, σε όλους τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων, φορέων και συλλόγων του Δήμου μας. Ένα ευχαριστώ και στους υπαλλήλους του Δήμου μας για την άψογη συνεργασία πάντα προς όφελος των πολιτών. Παραδίδω τη σκυτάλη στον άξιο συνάδελφο Γιώργο Φούντα και του εύχομαι καλή συνέχεια και καλή δύναμη στο έργο του. Παραμένω μάχιμος στο πλευρό των δημοτών».

Αλλαγή σκυτάλης Αντιδημάρχων Τεχνικών Έργων και Πολιτικής Προστασίας στον Δήμο Μουζακίου

Σε αντίστοιχη δήλωση ο κ.Κωτίνας, ανέφερε: «Παραδίδω τη σκυτάλη της Αντιδημαρχίας στον άξιο συνάδελφο Ιωάννη Πατσιαούρα και του εύχομαι καλή δύναμη στο έργο του. Μετά από 22 μήνες σκληρής δουλειάς και σε μια περίοδο δύσκολη για τον Δήμο μας, τόσο λόγω Ιανού όσο και της πανδημίας, το να είναι κανείς Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων είναι πραγματική πρόκληση.

Ευχαριστώ τον Δήμαρχός μας Θεοφάνη Στάθη, για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και την δυνατότητα να εργαστώ πάντα με γνώμονα το καλό και την ασφάλεια των δημοτών μας. Τον στηρίζω σε κάθε του βήμα και δηλώνω πως και στις επόμενες δημοτικές εκλογές τον Οκτώβριο του 2023 θα είμαι ξανά στο πλευρό του ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.

Ευχαριστώ όλους τους εκλεκτούς συναδέλφους Αντιδημάρχους Γιώργο Κανιούρα, Γιάννη Κουτσογιάννη και Νίκο Πούπη καθώς και την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρία Καραμπέκου, για την άψογη συνεργασία. Ευχαριστώ  όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξής μας, της ελάσσονος και μείζονος αντιπολίτευσης, τους Προέδρους και των 27 Τοπικών Κοινοτήτων και τα μέλη και όλους υπαλλήλους του Δήμου μας».




Total
0
Shares
Previous Article
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Θερινός Κινηματογράφος Καρδίτσας: Οι ταινίες της εβδομάδας

Next Article
vasilakos sokratis

Με 1500 ευρώ ίσως κάνω και εγώ εμβόλιο

Related Posts

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Ξεκινούν οι διαδικασίες διαβούλευσης για την ΟΧΕ Πολιτιστικών - Τουριστικών Διαδρομών - Ανοικτή Πρόσκληση για τις Ημερίδες Διαβούλευσης των Δράσεων Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Προγράμματος Θεσσαλία 2021-2027
Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτή Διαβούλευση για την εξειδίκευση της Στρατηγικής και του Σχεδίου Δράσης  της επικαιροποιημένης ΟΧΕ Νήσων Β. Σποράδων για την Π.Π. 2021-2027

Ανοιχτή Διαβούλευση για την εξειδίκευση της Στρατηγικής και του Σχεδίου Δράσης  της επικαιροποιημένης ΟΧΕ Νήσων Β. Σποράδων για…