Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ακόμη δημόσια τοιχογραφία στη πόλη του Βόλου από την Urbanact

H Urbanact ολοκλήρωσε μία ακόμη δημόσια τοιχογραφία στη πόλη του Βόλου σε ιδιωτικό κτίριο έναντι του Δημοτικού Σταδίου, επί της οδού Θησέως.

Η τοιχογραφία υλοποιήθηκε από τον Έλληνα καλλιτέχνη Same84, ο οποίος είχε προσκληθεί να υλοποιήσει και την επίσης εντυπωσιακή τοιχογραφία στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της πόλης.

Οι τοιχογραφίες δημιουργούνται με την εθελοντική συμμετοχή-προσφορά των καλλιτεχνών στη πόλη του Βόλου και αποτελούν συνέχεια των προσπαθειών της Urbanactνα παρέμβει σε δημόσιους χώρους, να τους ομορφύνει, να αναπτύξει ένα διάλογο των καλλιτεχνών με τη πόλη και να δημιουργήσει αφορμές για συμμετοχικές δράσεις.

Η τοιχογραφία υλοποιήθηκε με τη χορηγία-υποστήριξη: Pellachrom, Χρώματα Κομπογιάννης Γεώργιος, Χρώματα Τσιώλης Λάμπρος, Flame, Rollex, Φιλομήλα, Χαλέβας, ΕΡΤ Βόλος και με χορηγούς επικοινωνίας: Θεσσαλία, Μαγνησία, Ταχυδρόμος, Myvolos.net, I Support Street Art

Η Urbanact ευχαριστεί τους δημότες και όλους όσους συνέβαλαν στο να γίνει πραγματικότητα αυτό το πρόγραμμα. Καλούμε εκ νέου τους φορείς, τους επαγγελματίες και επιχειρηματίες της πόλης και όσους ιδιώτες το επιθυμούν, να συνδράμουν στη προσπάθειά μας που συνεχίζεται με νέες δράσεις και προγράμματα.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία και ενημέρωση μπορείτε να επικοινωνείτε στα κάτωθι:

E: carpediemact@gmail.com

S: www.urbanact.gr

fb/ urbanact.gr

fb /zografizontasxolikaktiria

urbanact same84 volos 2017 3

urbanact same84 volos 2017 1

urbanact same84 volos 2017 5

urbanact same84 volos 2017 6 1

urbanact same84 volos 2017 7

urbanact same84 volos 2017 8

urbanact same84 volos 2017 9 1

urbanact same84 volos 2017 10 3




Total
0
Shares
Previous Article

Εγκαινιάστηκε ο Βρεφονηπιακός Σταθμός Φρουράς Τρικάλων

Next Article

Προώθηση και στήριξη των συλλογικών σχημάτων παραγωγής