Ακόμα και σε ολικό lockdown η ΕΔΑ ΘΕΣΣ ικανοποιεί τις ανάγκες των καταναλωτών

Ακόμα και σε ολικό lockdown η ΕΔΑ ΘΕΣΣ ικανοποιεί τις ανάγκες των καταναλωτών 

01.12.2020 

Με σωστή οργάνωση και αυστηρό προγραμματισμό η ΕΔΑ ΘΕΣΣ ξεπερνά τις προκλήσεις τις πανδημίας και συνεχίζει σταθερά την πορεία της, ικανοποιώντας πλήρως τις ανάγκες των καταναλωτών.

eda thess november

Παρά τα αυστηρότατα μέτρα και τις δυσμενείς συνθήκες που επικρατούν μέχρι σήμερα σε Θεσσαλονίκη και Θεσσαλία, η ΕΔΑ ΘΕΣΣ κατάφερε να ενεργοποιήσει και να ικανοποιήσει  περισσότερους από 3.800 νέους καταναλωτές στις περιοχές της Αδείας κατά το μήνα Νοέμβριο. Οι ενεργοποιήσεις των συνδέσεων νοικοκυριών και εμπορικών καταναλωτών διατηρούνται στα ίδια επίπεδα σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2019, ενώ παρουσιάζουν σημαντική αύξηση ύψους 35% σε σχέση με τον προϋπολογισμό.

Εντυπωσιακή αύξηση σημείωσαν και οι διανεμηθέντες όγκοι φυσικού αερίου το Νοέμβριο,  καθώς διαμορφώθηκαν σε 48,6 εκ. Nm3 έναντι 27,3 εκ. Nm3 του περσινού έτους, μια αύξηση 78% συγκριτικά με το 2019.

Οι στέρεες βάσεις που έχει θέσει η ΕΔΑ ΘΕΣΣ και η ετοιμότητα που επιδεικνύει σε κάθε έκτακτο γεγονός, επιτρέπουν στην Εταιρεία να υλοποιεί τις προγραμματισμένες επενδύσεις ώστε να φέρνει το φυσικό αέριο σε όλο και περισσότερους καταναλωτές.  Μέσω της αυξανόμενης διείσδυσης του φυσικού αερίου, επιτυγχάνεται η βελτίωση της ενεργειακής αποδοτικότητας και της εξοικονόμησης πόρων, με αποτέλεσμα την ελάφρυνση του
Total
0
Shares
Previous Article
Δημήτρης Παπακώστας

Συνεργασία Δήμου Αργιθέας με Περιφέρεια σε δρόμο "Αργιθέα - Συκιά και έως Βραγκιανά - Αργύρι Αχελώου" και έως Ανθηρό & Ελληνικά

Next Article

Δημοτικά τέλη Δήμου Καρδίτσας: Επιβάρυνση 17% των Δημοτών σε συνθήκες πρωτόγνωρης κρίσης


Total
0
Share