Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ακαδημία Σπορτ – Γ.Σ. Γόμφοι στην παράταση 57-60 (κ.α. 52-52)

Μεγάλο παιχνίδι έγινε στη Λάρισα, για την 3η αγωνιστική της Α2 ΕΣΚΑΘ, μεταξύ της Ακαδημίας Αθλημάτων Λάρισας και του Γ.Σ. Γόμφοι όπου κυριάρχησαν η δύναμη, το πάθος και το σκληρό παίξιμο κάτω από τα καλάθια. Η ομάδα των Γόμφων θα μπορούσε σε κάποια σημεία του αγώνα να ξεφύγει στο σκορ, όμως τα εύστοχα τρίποντα των Λαρισαίων (8) τους κράτησαν στο παιχνίδι και οδήγησαν το ματς στην παράταση.

Το σκορ έμεινε σε χαμηλά επίπεδα ακόμα και στην παράταση, όπου σημειώθηκαν και από τις 2 ομάδες 13 πόντοι (5-8) με δύο τρίποντα, ένα για την καθεμία και 7 βολές, δύο για την Ακαδημία Σπορτ και 5 για τον Γ.Σ. Γόμφοι.

Ο φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί τελικά που για ακόμα μία φορά φάνηκαν πιο ψύχραιμοι και σε καθοριστικό σημείο της παράτασης πέτυχαν το τρίποντο για να φύγουν από τη Λάρισα με το ροζ φύλλο αγώνα.

Σημαντική για το Γ.Σ. Γόμφοι ήταν η απουσία από τον αγώνα του Μπάλλα, καθώς και η μακρά απουσία του Φωτίου λόγω τραυματισμού, στον οποίο και οι παίχτες αφιερώνουνε την νίκη με την ευχή να επιστρέψει υγιής στα παρκέ σύντομα.

Γ.Σ. ΓΟΜΦΟΙ (Βασιλειάδης):
Τσίγκας 9, Χρηστάκος 6, Μέλλος 10, Τσιγαρίδας, Μπράμης 9 (3τρ.), Λιάσκος, Ψύρρας 6, Ποντίκας, Γκράβας 2, Βασιλείου, Μαγκούτης, Καλαπανίδας 18.

Στα άλλα παιχνίδια:
Γ.Σ Φύλλου – Γ.Σ Τυρνάβου 58-77
Μάγοι Τρικάλων – Σπάρτακος Λάρισας 53 – 90
Φαλώρεια – Άρης Τρικάλων 61-41
Κρόνος Τρικάλων – Πελασγοί Μεγ. Καλυβίων 49-56

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής:
Γ.Σ Γόμφοι – Γ.Σ Φύλλου
Φαλώρεια – Κρόνος Τρικάλων
Γ.Σ. Τυρνάβου – Μάγοι Τρικάλων
Άρης Τρικάλων – Ακαδημία Σπορτ
Σπάρτακος Λάρισας – Πελασγοί Μεγ. Καλυβίων




Total
0
Shares
Previous Article

25 συλλήψεις της αστυνομίας στη Θεσσαλία μετά από στοχευμένους ελέγχους της

Next Article

Γ.Σ. Μουζακίου & Περιχώρων "Γ. Πασιαλής" - ΑΣΚ Κ21 68-61 (video)