Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΙΟΥ: Νίκη της Κ12 εκτός έδρας και ισοπαλία για την Κ16

akadimia ASM Karaiskakis

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΙΟΥ: Νίκη της Κ12 εκτός έδρας και ισοπαλία για την Κ16

Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023 η ακαδημία Μαυρομματίου Κ12 κέρδισε εκτός έδρας με σκορ 1-2 τον Ταυρωπό και η Κ16 αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 2-2 στο γήπεδο του Μαυρομματίου με τη Νέα Νίκη Καμινάδων με γκολ του Τσιόμαλου και Τζιουβάρα.  Η ομάδα του Καραϊσκάκη προηγήθηκε 2 φορές αλλά ισοφαρίστηκε στο τέλος της αναμέτρησης.

Την παράσταση έκλεψε ο τερματοφύλακας του ΑΣΚ Μαυρομματίου Χαλίλης Β. κάνοντας μια θεαματική απόκρουση σε δυνατό σουτ στη γωνία του τέρματος, στο “γάμα“!

Α.Σ. ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ
Total
0
Shares
Previous Article
Γέφυρα Κοράκου - Άρτα (80χλμ) - Γέφυρα Κοράκου - Καρδίτσα (80χλμ) - Η ζοφερή υπόθεση της «Ανάπλαση Αθήνας ΑΕ» ευκαιρία για ανάπλαση-ανασύνθεση του αυτόνομου ελεύθερου Αυτοδιοικητικού χώρου - Το αλαλούμ με διορισμό Γιατρών στα ορεινά άγονα Ιατρεία συνεχίζεται από τη νέα ηγεσία του Υπουργείου Υγείας - Δημήτρης Παπακώστας - Άρχισε να ακούγεται η «μυστική βοή των πλησιαζόντων γεγονότων»

Δημ. Παπακώστας: Αίτημα στο Υπουργείο Υποδομών για έγκριση πιστώσεων

Next Article
Ιατρικός Σύλλογος Καρδίτσας: Άδικες και αυθαίρετες οι οριζόντιες ρυθμίσεις του φορολογικού ν/σ - Η επόμενη μέρα της μεσογειακής καταιγίδας DANIEL - Προτάσεις του Ι.Σ.Κ. - Ιατρικός Σύλλογος Καρδίτσας: Η κινητοποίηση κατά την κακοκαιρία Daniel

Ιατρικός Σύλλογος Καρδίτσας: Άδικες και αυθαίρετες οι οριζόντιες ρυθμίσεις του φορολογικού ν/σ

Related Posts