Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Αίτημα των περιφερειακών συμβούλων της ΛΑ.ΣΥ. για επίδοση των κειμένων για την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας και πραγματοποίηση συνεδρίασης του Π.Σ.

ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Η περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας να κατασκευάσει γρήγορα νέα ασφαλή γέφυρα Αργύρη - Βατσουνιάς Καρδίτσας - ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: Σταματήστε τις διαρκείς παρατάσεις των έργων και δώστε λύσεις στα προβλήματα των ορεινών χωριών της Καρδίτσας - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Όχι στην εγκατάσταση 19 ανεμογεννητριών επιχειρηματικού ομίλου σε δασώδη περιοχή NATURA του Μαυροβουνίου - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Να ανανεωθούν οι συμβάσεις όλων των εργαζομένων στη δομή προσφύγων και μεταναστών του Κουτσόχερου - ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: Να παρθούν τώρα μέτρα προστασίας του λαού και της περιουσίας του από τον κίνδυνο νέων πλημμυρών - Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας: Ο υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στην Π.Ε Λάρισας - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Όχι στις νέες αυξήσεις στα διόδια - Να καταργηθούν σε όλους τους δρόμους - Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας: Οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Θεσσαλίας στην Π.Ε Καρδίτσας - Η Λαική Συσπείρωση για το «γάμο» ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Κουρέτα - Η «Λαική Συσπείρωση» Θεσσαλίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο για την φονική πυρκαγιά στη Μαγνησία - Παρεμβάσεις και Ανακοινώσεις της Λαικής Συσπείρωσης Θεσσαλίας για την Π.Ε Καρδίτσας Η Λαική Συσπείρωση δεν νομιμοποιεί την απαράδεκτη διαδικασία της κατεπείγουσας και διά περιφοράς συνεδρίαση του ΠΣ Θεσσαλίας - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Να διοριστεί άμεσα μόνιμος γιατρός στο Περιφερειακό Ιατρείο Βραγκιανών - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Πρόταση ψηφίσματος στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας για τους καλλιτέχνες - Λαική Συσπείρωση: Όχι στον εθνικισμό και στον αλυτρωτισμό - Πρόταση ψηφίσματος για την προστασία των δικαιωμάτων των ΑΜεΑ - Η Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας χαιρετίζει την απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων στην Τράπεζα Πειραιώς - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Κάτω τα χέρια από την κυριακάτικη αργία - Επερώτηση για τον δρόμο Ελασσόνας - Κοζάνης και την παράκαμψη Ελασσόνας - Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας

Αίτημα των περιφερειακών συμβούλων της ΛΑ.ΣΥ. για επίδοση των κειμένων για την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας και πραγματοποίηση συνεδρίασης του Π.Σ.

Αίτημα των περιφερειακών συμβούλων Θεσσαλίας, της Λαικής Συσπείρωσης

Προς την πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας κ. Χρύσα Τσαγανού

Κυρία πρόεδρε

Ο κ. Περιφερειάρχης, πραγματοποίησε σήμερα Τρίτη 12/3/2024, συνάντηση με εκπροσώπους της Ολλανδικής εταιρείας HVA, στην οποία έχει αναθέσει η κυβέρνηση την εκπόνηση σχεδίου «ανασυγκρότησης» της Θεσσαλίας, από τις καταστροφικές πλημμύρες του περασμένου Σεπτεμβρίου, προκειμένου να ενημερωθεί και στην συνέχεια παραχώρησε συνέντευξη στα ΜΜΕ, για την παρουσίαση της δικής του πρότασης για την αντιπλημμυρική θωράκιση της Θεσσαλίας.

Τα μέλη του περιφερειακού συμβουλίου Θεσσαλίας, δεν έχουν λάβει τα τα δύο κείμενα (της Ολλανδικής εταιρείας και του περιφερειάρχη), ούτε έχουν ενημέρωση, όπως θα έπρεπε, μιας και αποτελεί το εκλεγμένο από το λαό όργανο.

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Λαικής Συσπείρωσης, ζητάμε να δοθούν σε όλα τα μέλη του περιφερειακού συμβουλίου Θεσσαλίας τα πλήρη κείμενα και των δυο μερών (της Ολλανδικής εταιρείας και του περιφερειάρχη) και στη συνέχεια να πραγματοποιηθεί ειδική συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου με αυτό το θέμα.

12/3/2024

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι Θεσσαλίας της Λαικής Συσπείρωσης

1. Τσιαπλές Αναστάσιος

2. Γεωργαδάκης Θεόδωρος

3. Τέγος Νικόλαος
Total
0
Shares
Previous Article
Αποτελέσματα Εκλογών για την ανάδειξη νέας Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. Καρδίτσας

Αποτελέσματα Εκλογών για την ανάδειξη νέας Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. Καρδίτσας

Next Article
Σωτ. Παπαγεωργίου: Στους «χαμένους» τα Καρδιτσιώτικα αθλητικά ερασιτεχνικά σωματεία - Εκ νέου κίνδυνος λουκέτου σε υποκαταστήματα Τραπεζών στον πολύπαθο Νομό Καρδίτσας - Σωτήρης Παπαγεωργίου: «Ταφόπλακα» για τον ελεύθερο επαγγελματία το νέο φορολογικό! - Σωτήρης Παπαγεωργίου: Αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος στη Θεσσαλία - Σωτήρης Παπαγεωργίου: Υψίστης σημασίας ο ερχομός της Ιράτσε Γκαρσία στην Καρδίτσα Πρόγραμμα επισκέψεων του Υποψήφιου Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Ν. Καρδίτσας Σωτήρη Παπαγεωργίου για την Παρασκευή 12/5

Σωτ. Παπαγεωργίου: Στους «χαμένους» τα Καρδιτσιώτικα αθλητικά ερασιτεχνικά σωματεία

Related Posts

Δ. Τρικκαίων - Gilead Sciences Ελλάς: Συνάντηση και ευχαριστίες για τη μεγάλη προσφορά της εταιρείας σε πλημμυροπαθείς
Διαβάστε περισσότερα

Δ. Τρικκαίων – Gilead Sciences Ελλάς: Συνάντηση και ευχαριστίες για τη μεγάλη προσφορά της εταιρείας σε πλημμυροπαθείς

Ο κ. Σακκάς αναφέρθηκε και περιέγραψε αναλυτικά, ολόκληρο το φάσμα των ενεργειών, δράσεων, πρωτοβουλιών, συνεργασιών και έργων