Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων αποκτά ο Κορυδαλλός Καλαμπάκας

Προχωρά σε σύμβαση, το έργο «Ολοκλήρωση κατασκευής αίθουσας στον Κορυδαλλό Καλαμπάκας»
mihalakis agorastos 1

Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων αποκτά ο Κορυδαλλός Καλαμπάκας με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Προχωρά σε σύμβαση, το έργο «Ολοκλήρωση κατασκευής αίθουσας στον Κορυδαλλό Καλαμπάκας» συνολικού προϋπολογισμού 170.000 ευρώ με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

«Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, τους περιφερειακούς συμβούλους και τις υπηρεσίες, προχωράμε στην κατασκευή ενός έργου στο οποίο διεισδύουν οι επιθυμίες των κατοίκων του Κορυδαλλού» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Αποδίδουμε στην κοινότητα μια πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα, που θα μπορεί να φιλοξενεί ποικίλες εκδηλώσεις και δράσεις, προγράμματα εκπαίδευσης και κατάρτισης κ.α. Ανταποκρινόμαστε στις μικρές, καθημερινές ανάγκες των κατοίκων της υπαίθρου, με έργα που παράλληλα δημιουργούν θέσεις εργασίας και μόχλευση στην τοπική οικονομία» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

Στοιχεία του έργου

Αντικείμενο του έργου είναι η κατασκευή αίθουσας στον Κορυδαλλό του Δήμου Καλαμπάκας επιφάνειας 115,00 m2,  σε δημοτικό οικόπεδο. Το κτίριο θα είναι ισόγειο και περιλαμβάνει μια μεγάλη αίθουσα και τους βοηθητικούς χώρους όπως, κουζίνα, αποθήκη και χώρους υγιεινής.




Total
0
Shares
Previous Article
agorastos 14

Καθαρίζει ποτάμια στην Π.Ε. Καρδίτσας η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Next Article
kaniouras.3

Tο μοντέλο..... της διπλανής πόρτας