Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια της 14χρονης από την Αχλαδιά Καρδίτσας

 

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της 14χρονης Χριστίνας που αναζητούνταν από το απόγευμα της Παρασκευής 11 Μαΐου 2018.

Το «Χαμόγελο του παιδιού» ανακοίνωσε ότι η 14χρονη είναι καλά στην υγεία της και επέστρεψε ήδη στην οικογένειά της

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση από το “Χαμόγελο του παιδιού”:

Η περιπέτεια της Χριστίνας Κ., 14 ετών, έληξε σήμερα (14/5/2018) το απόγευμα, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Η Χριστίνα Κ. επέστρεψε στην οικογένειά της και είναι καλά στην υγεία της. Η δημοσιοποίηση του #Missing Alert, έκανε την ανήλικη να επιστρέψει άμεσα στους δικούς της ανθρώπους.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Χριστίνα Κ. και την οικογένειά της για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

Παρακαλείσθε για την άμεση αφαίρεση της φωτογραφίας από όπου υπάρχει η ανακοίνωση της εξαφάνισης.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται. Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός παιδιού ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.»
Total
0
Shares
Προηγούμενο άρθρο

Στον Άγιο Θεοδόσιο Γάβρου το 22ο Αντάμωμα Χασιωτών

Επόμενο άρθρο

Αποτελέσματα Ιδρυτικού Συνεδρίου Πράσινου Κινήματος