Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Αγραβάνης: “Έχουμε δυσκολίες όμως θα δώσουμε τα πάντα για το Κύπελλο”

agravanis

Ο Δημήτρης Αγραβάνης μίλησε για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, τονίζοντας ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του θα κάνουν τα πάντα για να κατακτήσουν το τρόπαιο.

Η επιθυμία για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στις τάξεις του Προμηθέα είναι μεγάλη και ο Δημήτρης Αγραβάνης δήλωσε ότι ο ίδιος αλλά και οι συμπαίκτες του θα δώσουν τα πάντα για να τα καταφέρουν αύριο (9/5, 20:00) απέναντι στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Για δεύτερη σερί σεζόν βρισκόμαστε στον τελικό Κυπέλλου. Πέρσι δεν τα καταφέραμε, φέτος είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά θέλουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο και θα δώσουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε. Είχαμε πολλές δυσκολίες φέτος και με τον κορωνοϊό και με κάποιες αλλαγές ξένων, αλλά τώρα πιστεύω πως είμαστε στον καλύτερο βαθμό ετοιμότητας για το τέλος της σεζόν”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Photo Credits: Eurokinissi

sport24.gr




Total
0
Shares
Previous Article
sl2

Super League 2: Ρίχνει «βόμβα» ο Χαρδαλιάς - Εισηγείται αναστολή του πρωταθλήματος

Next Article
penaroya1

Οι δηλώσεις των φιναλίστ πριν από τον μεγάλο τελικό του BCL

Related Posts

Papakostas Dimitris metalio
Διαβάστε περισσότερα

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης Ο Δημήτρης Παπακώστας από…