Αγορή (Ρούλα) Κουκουμτζή: Γιατί Υποψήφια Βουλευτής στο Νομό Καρδίτσας

Αγορή (Ρούλα) Κουκουμτζή: Γιατί Υποψήφια Βουλευτής στο Νομό Καρδίτσας

Αγορή (Ρούλα) Κουκουμτζή: Γιατί Υποψήφια Βουλευτής στο Νομό Καρδίτσας

 • Η ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική της σημερινής χειρότερης κυβέρνησης από τη μεταπολίτευση και μετά, με εξόργισε τόσο, που με σήκωσε από τον καναπέ μου και σε συνδυασμό με το κάλεσμα του Αλέξη Τσίπρα αποφάσισα να μην είμαι μια σιωπηλή ψηφοφόρος.
 • Ως νέος άνθρωπος γνωρίζω πολύ καλά τα προβλήματα της γενιάς μου καθώς και τα προβλήματα της Καρδίτσας, στην οποία ζω.
 • Βιώνω ό,τι και κάθε εργαζόμενος στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα και γνωρίζω τις ανάγκες της αγροτικής οικογένειας.
 • Επέλεξα να παραμείνω στη χώρα μου και στον τόπο μου, την Καρδίτσα, για να προσφέρω και να δημιουργήσω καλύτερες συνθήκες για τη γενιά μου και τα παιδιά μας.

Θα αγωνιστώ για:

 • Στήριξη του πρωτογενούς τομέα και της αγροτικής παραγωγής (κατάργηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο αγροτικό πετρέλαιο, μείωση του κόστους παραγωγής, έλεγχο της αγοράς στα αγροτικά προϊόντα).
 • Θεσμικό πλαίσιο για προστασία πρώτης κατοικίας.
 • Έργα υποδομής, Διαχείριση Υδάτινων Πόρων, αντιπλημμυρική θωράκιση της Καρδίτσας.
 • Ενίσχυση του προγράμματος “Βοήθεια στο σπίτι”, ώστε περισσότεροι ηλικιωμένοι πολίτες και ευπαθείς ομάδες να λαμβάνουν στήριξη και καλύτερες υπηρεσίες.
 • Βελτίωση συνθηκών των συνανθρώπων μας που ζουν στον ορεινό όγκο.
 • Ανάδειξη πολιτισμικών, ιστορικών και αρχαιολογικών μνημείων (Βυζαντινό κάστρο Φαναρίου, αρχαϊκός ναός Απόλλωνα στη Μητρόπολη Καρδίτσας, αρχαία πόλη Βλοχού Παλαμά, περιοχή Σμοκόβου, οργάνωση περιοδικών μουσειακών εκθέσεων, ενίσχυση Συλλόγων, θεατρικών εργαστηρίων).
 • Το χτίσιμο ενός νέου κράτους, φιλικό στον πολίτη που θα υπηρετεί τις ανάγκες του, με ισονομία, αξιοκρατία και ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ.

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα:

Ονομάζομαι Αγορή (Ρούλα) Κουκουμτζή. Κατάγομαι από το Παλαιοκκλήσι (Ίσαρι) Καρδίτσας και ζω στην πόλη της Καρδίτσας. Είμαι Ιστορικός-Αρχαιολόγος του Α.Π.Θ. με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων, επενδύω στη δια βίου μάθηση (Πιστοποιητικό Braille, Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση, Πιστοποιητικό Εκπαιδευτικής Επάρκειας Εκπαιδευτών Ενηλίκων της Μη Τυπικής Εκπαίδευσης) και μιλάω Αγγλικά. Δίδαξα ως ωρομίσθια φιλόλογος σε Γυμνασιακές και Λυκειακές Τάξεις, εργάστηκα ως διοικητικό προσωπικό στην Ελληνοαμερικανική Ένωση (2006-2009) και το 2009 διορίστηκα μέσω ΑΣΕΠ στην Εταιρία ΕΛΤΑ Courier, θυγατρική των ΕΛΤΑ. Ξεκινώντας από διανομή έφθασα σε υψηλές διοικητικές θέσεις (Υπεύθυνη Τμήματος Αντικαταβολών, Επιθεωρήτρια Εταιρίας). Από το 2020 έως σήμερα είμαι Επιθεωρήτρια Δικτύου της ΕΛΤΑ Courier. Συμμετείχα ερασιτεχνικά ως ηθοποιός στο Δημοτικό Θεατρικό Εργαστήριο Καρδίτσας (2001-2003) και στο Περιφερειακό θέατρο Καρδίτσας (2003-2005).

Κουκουμτζή Αγορή (Ρούλα)

Υποψήφια Βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο Νομό ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Ιστορικός-Αρχαιολόγος MSc, Επιθεωρήτρια Δικτύου ΕΛΤΑ Courier

#karditsa #syriza #karditsacity #koukoumtzi #agorikoukoumtzi #καρδιτσα #καρδίτσα #συριζα #σύριζα #ekloges2023 #roulakoukoumtzi #karditsadynati

Αγορή (Ρούλα) Κουκουμτζή: Γιατί Υποψήφια Βουλευτής στο Νομό Καρδίτσας
Total
0
Shares