Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Αγώνες προσφοράς στην Κρήτη με τη συμμετοχή της ΙΡΑ Καρδίτσας

Αγώνες προσφοράς στην Κρήτη με τη συμμετοχή της ΙΡΑ Καρδίτσας

 

Δύο σημαντικά φιλικά παιχνίδια προσφοράς έδωσε η ομάδα μπάσκετ της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (ΙΡΑ) Καρδίτσας στην Κρήτη, απέναντι στις αντίστοιχες ομάδες του Ηρακλείου και των Χανίων.

Στο Ηράκλειο, οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν μάλιστα στο κλειστό «Δυο Αοράκια», το γήπεδο όπου λίγες μέρες αργότερα διεξήχθησαν το All Star Game και το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας, με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων που προσφέρθηκαν σε δύο ιδρύματα προστασίας ανηλίκων της περιοχής. Στη συνέχεια, η αποστολή μετέβη στα Χανιά, όπου αγωνίστηκε σε μια βραδιά που ήταν αφιερωμένη στο σύλλογο «Αετοί Κρήτης».

Συγκεκριμένα, οι ομάδες Χανίων και Καρδίτσας αγωνίστηκαν με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά ενός αναπηρικού αμαξιδίου, ειδικού για αγώνες μπάσκετ, το οποίο θα δωρηθεί για τις ανάγκες της αντίστοιχης ομάδας των Αετών. Προηγουμένως, έγινε αγώνας επίδειξης από τους Αετούς, οι οποίοι καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό. Οι πρόεδροι των δύο τοπικών διοικήσεων ΙΡΑ Ηρακλείου & Χανίων, κ.κ. Ζαχαριουδάκης και Περράκης αντίστοιχα, εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους για την παρουσία της ομάδας της ΙΡΑ Καρδίτσας που έδωσε την αφορμή να πραγματοποιηθούν οι δύο αγώνες και φρόντισαν με τον καλύτερο τρόπο, όπως και όλοι οι άλλοι συνάδελφοι, ώστε να έχουν οι συμμετέχοντες μια αξέχαστη διαμονή.

Στα πλαίσια της αποστολής στην Κρήτη, η ομάδα μας είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί σε αρχαιολογικούς χώρους και να γνωρίσει στο έπακρο την κρητική φιλοξενία, ενώ παρευρέθηκε σε σπουδαία εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που διοργάνωσε η τοπική διοίκηση ΙΡΑ Ηρακλείου. Αξίζει να σημειωθεί ότι την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος, ενώ σε ζωντανή σύνδεση μίλησε και ευχήθηκε ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος κ. Μιχαήλ Καραμαλάκης.

Διεθνής Ένωση Αστυνομικών (ΙΡΑ) Καρδίτσας

Servo per amikeco’ – ‘Υπηρετώ δια της Φιλίας’

ipakarditsa 2

ipakarditsa 3

ipakarditsa 4




Total
0
Shares
Previous Article
Σύσκεψη για την Αφρικανική Πανώλη των Χοίρων στην Π.Ε. Καρδίτσας

Σύσκεψη για την Αφρικανική Πανώλη των Χοίρων στην Π.Ε. Καρδίτσας

Next Article
ΔΙΚΤΥΟ ΠΙΝΔΟΣ

Στήριξη ΚΕΔΕ στο Δίκτυο Δήμων Περιοχής Πίνδου

Related Posts

Περιφέρεια Θεσσαλίας - Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας: Στο χάρτη της κακοκαιρίας και η Θεσσαλία
Διαβάστε περισσότερα

Δήμος Λαρισαίων: Επιδείνωση καιρικών φαινομένων αναμένεται από σήμερα Παρασκευή – Οδηγίες προστασίας

ο Δήμος Λαρισαίων εφιστά την προσοχή των συμπολιτών μας και τους καλεί να ακολουθούν τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας