Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Αγώνες Αερομοντέλων στην Μυρίνη και Υδροπλάνα στην Λίμνη Πλαστήρα

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Σημαντικά αεραθλητικά γεγονότα αναμένονται το επόμενο Σαββατοκύριακο στον Νομό Καρδίτσας σε εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν τόσο στο αεροδρόμιο Μυρίνης όσο και στην Λίμνη Πλαστήρα

ΑΓΩΝΕΣ ΑΕΡΟΜΟΝΤΕΛΩΝ SCALE ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΥΡΙΝΗΣ 

Ένα σημαντικό αεραθλητικό γεγονός θα λάβει μέρος στο Αεροδρόμιο Μυρίνης το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Οκτωβρίου. Η Αεραθλητική Ένωση Μαγνησίας σε συνεργασία με την Αερολέσχη Ν. Καρδίτσας διοργανώνουν αγώνες με μοντέλα υπό κλίμακα που εντάσσονται στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της ΕΛΑΟ (Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία.

Τα μοντέλα υπό κλίμακα είναι πραγματικά αεροπλάνα σε μικρή κλίμακα τα οποία πετούν κανονικά με τηλεκατεύθυνση από το έδαφος και διαγωνίζονται σε πανελλήνιους ακόμη και σε παγκόσμιους αγώνες. Είναι ένα εντυπωσιακό άθλημα που προσφέρει πολλές συγκινήσεις για όσους λαμβάνουν μέρος αλλά και για όσους παρακολουθούν.

Ένα τέτοιο σημαντικό γεγονός θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρεθούν στο αεροδρόμιο Μυρίνης το Σάββατο και την Κυριακή σε μια εκδήλωση στην οποία θα λάβουν μέρος πολλά μοντέλα αεροσκαφών, ελικοφόρα και τζετ, ενώ η διοργάνωση πλαισιώνεται και από άλλες δράσεις όπως πτήσεις εθισμού με κανονικά αεροπλάνα για όσους το επιθυμούν.

ΥΔΡΟΠΛΑΝΑ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ

Την Κυριακή το πρωί 21 Οκτωβρίου 2018 για πρώτη φορά θα προσνειωθούν υδροπλάνα στην Λίμνη Πλαστήρα. Πιο συγκεκριμένα τουλάχιστον δύο ιδιωτικά υδροπλάνα θα προσεγγίσουν και θα προσγειωθούν στην Λίμνη ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για πιο οργανωμένες και μεγαλύτερες σε αριθμό υδροπλάνων, επισκέψεις στην Λίμνη.

Την επίσκεψη των υδροπλάνων υποστηρίζει η Αερολέσχη Ν. Καρδίτσας η οποία μετά από μεγάλες προσπάθειες των μελών της και ιδιαίτερα του Προέδρου Κου Μιχόπουλου κατόρθωσαν να αποκτήσουν όλες τις απαραίτητες άδειες ώστε αυτή η σημαντική δραστηριότητα, δηλαδή η χρήση της Λίμνης από ιδιωτικά υδροπλάνα να γίνει πραγματικότητα δημιουργώντας έτσι νέες προοπτικές για την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής της Λίμνης

ydroplana limni plastiraScreenHunter 315 Oct




Total
0
Shares
Previous Article

Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής στο ΚΔΑΠ Γιολδάση

Next Article

«ΕΜΦΥΛΙΟΝ ΠΑΘΟΣ: Η Ελλάς εν καμίνω»