Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Αγιασμός στο “Θεοδωρίδειο Κέντρο Oρίζοντες” για τη νέα σχολική χρονιά

 

Την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός στο “Θεοδωρίδειο Κέντρο – Oρίζοντες” για την καινούργια σχολική χρονιά.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο  Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά με δύναμη και υγεία,  και διαβεβαίωσε οτι η τοπική μας Εκκλησία θα είναι δίπλα  στο Κέντρο σε ό,τι χρειαστεί.

Ο Σεβασμιότατος ξεναγήθηκε στους χώρους του Κέντρου, ενημερώθηκε για τα προγράμματα που υλοποιούνται και συνομίλησε με τους νέους τους γονείς , το προσωπικό καθώς και με την Πρόεδρο του Κέντρου κ. Ελένη Αντωνίου.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν επίσης, ο Αντιπρόεδρος του Κέντρου κ. Ψημμένος Σωτήρης καθώς και μέλη του Δ.Σ, οι γονείς των νέων καθώς και οι εθελοντές που πλαισιώνουν τις δράσεις του Κέντρου.

orizontes 2




Total
0
Shares
Previous Article

Ηλεκτροκίνητο όχημα δωρεά στον Δήμο Τρικκαίων

Next Article

Νέες Προβολές στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας

Related Posts

mitsotakis mouzaki
Διαβάστε περισσότερα

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και «Elias»

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα…
Τοποθέτηση Τάσου Τσιαπλέ στο Π.Σ. Θεσσαλίας για τα προβλήματα των αγροτών - Τάσος Τσιαπλές: Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων και προσλήψεις μόνιμου προσωπικού
Διαβάστε περισσότερα

Να καλύψει το κράτος όλο το ποσό του ενοικίου, όσων πλημμυροπαθών αναγκάστηκαν να νοικιάσουν, γιατί τα σπίτια τους δεν κατοικούνται

Να καλύψει το κράτος όλο το ποσό του ενοικίου, όσων πλημμυροπαθών αναγκάστηκαν να νοικιάσουν, γιατί τα σπίτια τους…