Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Αγιασμός στο δημοτικό σχολείο Δρακότρυπας με Ολυμπιακό άρωμα και “ηλεκτρονικές” μουσικές ευχές!

agiasmos drtakortypa

Αγιασμός στο δημοτικό σχολείο Δρακότρυπας με Ολυμπιακό άρωμα και “ηλεκτρονικές” μουσικές ευχές!

  Το κουδούνι χτύπησε για μια ακόμη χρονιά και όλοι ήταν εκεί, στις επάλξεις. Οι μαθητές πανέτοιμοι να ριχτούν στον αγώνα για την κατάκτηση της γνώσης, οι δύο δάσκαλοι και η μία νηπιαγωγός έτοιμοι να συνδράμουν τους μαθητές με όλες τις δυνάμεις και τα εφόδια τους σε αυτήν την νέα προσπάθεια, οι γονείς έτοιμοι να συμπαρασταθούν πολλαπλώς στις ανάγκες των μικρών τους ηρώων. Ο παπά Ανάστασης για τον καθιερωμένο αγιασμό, για να κυλήσει ομαλά η νέα χρονιά. Και βέβαια παρών ήταν και ο πολιτιστικός σύλλογος Δρακότρυπας η ΑΝΑΠΛΑΣΗ, που για μια ακόμη χρονιά κάλυψε τις ανάγκες των μαθητών και μαθητριών σε γραφική ύλη.

  Το σχολείο μας επισκέφτηκε, τιμώντας μας για δεύτερη συνεχή χρονιά, κατόπιν προσκλήσεως που αποδέχτηκε ανεπιφύλακτα και με πολλή χαρά, και η “δική μας” καρδιτσιώτισσα 8η πλέον ολυμπιονίκης στο βάδην, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

  Τις ”ηλεκτρονικές του ευχές” έστειλε στους μικρούς μαθητές και μαθήτριες του δημοτικού σχολείου μας και ο δημοφιλής τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς, κατόπιν μεσολάβησης του μέλους και φίλου του Συλλόγου μας, Δημήτρη Σταμούλη από το Κεραμαριό, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά.

  Έτσι, και η νέα χρονιά ξεκίνησε με αρκετά προβλήματα υγειονομικού χαρακτήρα αλλά τουλάχιστον με καλή διάθεση και χαρούμενα πρόσωπα, όπλα με τα οποία θα διανύσουμε άλλη μια ιδιαίτερη χρονική περίοδο.

Καλή κι εποικοδομητική χρόνια.

Εκ του Δ.Σ

agiasmos drtakortypa 2

agiasmos drtakortypa 3

agiasmos drtakortypa 4

agiasmos drtakortypa 1

agiasmos drtakortypa 5




Total
0
Shares
Previous Article
Πρώτο κουδούνι και Αγιασμός στα Σχολεία του Δήμου Σοφάδων

Πρώτο κουδούνι  και Αγιασμός στα Σχολεία του Δήμου Σοφάδων

Next Article
Σύντομα η «υπερηφάνεια» του Τσιάκου θα συναντήσει τη δυσαρέσκεια των πολιτών

Σύντομα η «υπερηφάνεια» του Τσιάκου θα συναντήσει τη δυσαρέσκεια των πολιτών

Related Posts