Αγιασμός για το τμήμα μπάσκετ της Αναγέννησης Kαρδίτσας

Ενόψει της νέας περιόδου

Με ευχές για μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς και για επίτευξη των στόχων της ομάδας, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο Αγιασμός του τμήματος μπάσκετ της Αναγέννησης 1904.

Η σεμνή τελετή έλαβε χώρα στο  παρκέ του κλειστού γυμναστηρίου με τους παίκτες, την τεχνική ηγεσία και την διοίκηση της ομάδας να λαμβάνουν την ευλογία του ιερέα.

Την Διοικητική Επιτροπή, που έχει αναλάβει τις τύχες της ομάδας, εκπροσώπησε ο κ. Ευάγγελος Λέμας και ο κ. Βασίλης Αντωνίου, ενώ παρέστησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Κώστας Νούσιος, ο Αντιδήμαρχος Καρδίτσας κ. Αριστοτέλης Σπάνιας και ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΚ κ. Ιωάννης Ρόβας.

Ο κ. Λέμας σε ένα σύντομο χαιρετισμό ευχαρίστησε τον ιερέα και τους επίσημους προσκεκλημένους για την παρουσία τους  και ευχήθηκε πρώτα απ’ όλα υγεία για όλους, να παίξει η ομάδα καλό μπάσκετ ικανοποιώντας τον φίλαθλο κόσμο και να παλέψει για το καλύτερο δυνατόν στο φετινό πρωτάθλημα.

Από την πλευρά του ο κ. Νούσιος που υπήρξε συμπαίκτης με κάποιους από τους μεγαλύτερους καλαθοσφαιριστές της Αναγέννησης, ευχήθηκε και αυτός να μην υπάρξουν τραυματισμοί, ενώ δεν έκρυψε τα κιτρινόμαυρα αισθήματα του.

Με την σειρά του ο κ. Σπάνιας και μεταφέροντας και μήνυμα του Δημάρχου Βασίλη Τσιάκου, (ο οποίος απουσιάζει στο εξωτερικό), ευχήθηκε υγεία σε όλα τα στελέχη της ομάδας και επιτυχίες στον αγωνιστικό χώρο, ενώ ανάλογη ήταν και  η τοποθέτηση του κ. Ρόβα.


asa basket ethniki

asa basket agiasmos1

asa basket agiasmos2

asa basket agiasmos3
Total
0
Shares