Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Αγιασμός για τη νέα χρονιά στον Μορφωτικό Σύλλογο Σοφάδων

Με τις ευλογίες του π. Δημήτριου Σταμούλη και με την παρουσία δεκάδων μελών και φίλων του πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός για τη νέα χρονιά του Μορφωτικού Συλλόγου Σοφάδων.

Ήδη από την περασμένη εβδομάδα έχουν ξεκινήσει οι τομείς δράσης του Συλλόγου που για φέτος θα είναι: Τμήμα Ελληνικών και Λαϊκών χορών με χοροδιδάσκαλο την Κική Μαυρουδή, Τμήμα χορών Latin- Afrolatin -Zumba με χοροδιδάσκαλο τη Βάσω Κουτσιαρίδα, Τμήμα Εικαστικών και Κεραμικής υπό τη διδασκαλία της Ζωγράφου Αλέκας Κουκόσια, Τμήμα Κολύμβησης και Στίβου  με υπεύθυνη την Ντίνα Καραίσκου, Τμήμα Ορθοσωμικής και Προληπτικής Γυμναστικής με υπεύθυνη την Κική Τσέργα.

Παράλληλα και για πρώτη φορά στους Σοφάδες επιβραβεύτηκαν όλοι οι μαθητές του Γενικού και Επαγγελματικού Λυκείου Σοφάδων για την επιτυχία τους στα Α.Ε.Ι. και τα Τ.Ε.Ι. της χώρας μας. Η απλή τελετή πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συγκίνησης και χαράς με τους Διευθυντές των Σχολείων, τους κυρίους Βασίλη Θεοχάρη και Σωτήρη Μανόπουλο να επισημαίνουν την σπουδαιότητα της επιτυχίας ως αρχής μιας σειράς επιτυχιών στη συνέχεια της ζωής των παιδιών και σε όλους τους τομείς της ζωής τους. Με την ευχή οι μελλοντικοί επιστήμονες να απλώσουν τα κλωνάρια τους παντού, αλλά να μην ξεχάσουν τις ρίζες τους που είναι ο τόπος μας πορευόμενοι με Ανθρωπιά και Αγάπη τα μέλη του Συλλόγου παρέδωσαν στα παιδιά τα αναμνηστικά τους. Το Δήμο Σοφάδων εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Π.Σ., κ. Παναγιώτης Τουλιάς και ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Σ., κ. Σπύρος Εκίζογλου.
Total
0
Shares
Προηγούμενο άρθρο

Συνεχίζει τις δράσεις του ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καρδίτσας (ΕΟΣΚ)

Επόμενο άρθρο

Την Τετάρτη η υποδοχή του αντιγράφου της Παναγίας Βασίλισσας