Αυτοψία στην Τοπική Κοινότητα Καλογήρων μετά τις πρόσφατες κατολισθήσεις

Αυτοψία στην Τοπική Κοινότητα Καλογήρων μετά τις πρόσφατες κατολισθήσεις

Αυτοψία στην Τοπική Κοινότητα Καλογήρων μετά τις πρόσφατες κατολισθήσεις

Ο Αντιδήμαρχος Έργων Δήμου Πύλης Σωτήρης Χατζής με τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Ιωάννη Γεωργομάνο στην πληγείσα περιοχή των Καλογήρων

Άμεση ήταν η επέμβαση του Δήμου Πύλης στα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από τις πρόσφατες κατολισθήσεις στην Τοπική Κοινότητα Καλογήρων, με την αυτοψία που έκανε ο αρμόδιος  Αντιδήμαρχος Έργων κ. Σωτήριος Χατζής, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Καλογήρων κ. Ιωάννη Γεωργομάνο.

Συγκεκριμένα ο κ. Χατζής με τον κ. Γεωργομάνο επισκέφθηκαν τον χώρο της μεγάλης ζημιάς στο Συνοικισμό (ΠΑΛΑΙΟΜΥΛΟΣ) Καλογήρων, όπου ένας τεράστιος βράχος έφραξε τον αγροτικό δρόμο που οδηγούσε σε  κατοικίες και ποιμνιοστάσιο που διατηρεί εκεί κτηνοτρόφος του Χωριού, με αποτέλεσμα να διακοπεί η επικοινωνία.

Επίσης έγινε επιτόπια ενημέρωση από τον Πρόεδρο κ. Γεωργομάνο προς τον κ. Χατζή για διάφορα προβλήματα που πρέπει  να επιλυθούν, όπως βελτιώσεις κοινοτικών δρόμων στις περιοχές «ΜΠΟΓΔΑΝΙΑ-ΠΡΙΟΝΙΑ-ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ», για την καλλίτερη πρόσβαση των κατοίκων του Καλογήρους.

Ο κ. Χατζής τόνισε ότι θα προβεί άμεσα με ταχύτατες ενέργειες με την συνεργασία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, ούτως ώστε να αποκατασταθεί η ζημιά πρωτίστως  στην περιοχή (ΠΑΛΑΙΟΜΥΛΟΣ) όπου χρειάζονται άμεσα λύσεις του προβλήματος.Total
10
Shares