Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Αυτοψία στην Ε65 από τον Γ. Γ. Υποδομών, τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας και φορείς των Τρικάλων

Κώστας Αγοραστός: «Οι συνεργασίες και οι συνέργειες δίνουν λύσεις»

Αυτοψία στην Ε65 από τον γενικό γραμματέα Υποδομών, τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας και φορείς των Τρικάλων

Κώστας Αγοραστός: «Οι συνεργασίες και οι συνέργειες δίνουν λύσεις»

Επίσκεψη στα έργα της Ε65 πραγματοποίησαν ο γενικός γραμματέας Υποδομών κ. Γιώργος Δέδες και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, συνοδευόμενοι από τον αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη, τους βουλευτές Τρικάλων κα Παναγιώτα Δριτσέλη και κ. Σάκη Παπαδόπουλο, τον δήμαρχο Καλαμπάκας κ. Χρήστο Σινάνη και άλλα στελέχη του Υπουργείου και της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Συγκεκριμένα το σημείο που επισκέφτηκαν ήταν η γέφυρα Πηνειού της Ε 65 στο Γλίνος Τρικάλων, όπου ενημερώθηκαν από τον υπεύθυνο του έργου για το κατασκευαστικό κομμάτι. Στη συνάντησή τους οι κ.κ. Γ. Δέδες και Κ. Αγοραστός είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για όλα τα έργα τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Σε δηλώσεις του ο κ. Κ. Αγοραστός σημείωσε τα εξής: «Υπάρχει μια άμεση συνεργασία με το Υπουργείο Υποδομών. Προσπαθούμε σε μια δύσκολη και σκληρή πραγματικότητα να ανταποκριθούμε σε μια σειρά ζητημάτων. Θα ήθελα να εκφράσω την ικανοποίησή μου, που βρίσκετε εδώ ο αρμόδιος Γενικός Γραμματέας ο Γιώργος Δέδες και είναι ευχάριστο που προχωράει το έργο της Ε65. Με χαρά ενημερωθήκαμε για στις προθέσεις του Υπουργείου και της Κυβέρνησης να συνεχιστεί η Ε65 στο τμήμα Ξυνιάδα- Λαμία έτσι ώστε να μη μείνει τυφλός ο αυτοκινητόδρομος. Παράλληλα προχωρά ο διαγωνισμός των 8,5 εκατ. για το έργο στη Γυρτώνη έτσι ώστε να υπάρξει μια καλύτερη και πιο αποτελεσματική λειτουργικότητα. Είναι ευχάριστο ότι η Σκόπελος που αντιμετώπισε σειρά προβλημάτων, λόγω της θεομηνίας πρόκειται να χρηματοδοτηθεί από το Υπουργείο για την αποκατάσταση των δρόμων. Η αποκατάσταση της γέφυρας της Διάβας επίσης πρόκειται να χρηματοδοτηθεί για να μην υπάρξει πρόβλημα στην ασφαλή μετακίνηση των ανθρώπινων κοινοτήτων. Αλλά και στον Ταυρωπό που συζητάμε για την υπογείωση των δικτύων άρδευσης και ύδρευσης. Παράλληλα συζητήσαμε για τον κόμβο που δημιουργείται στον Πυργετό και ο οποίος δεν προβλεπόταν στην αρχική μελέτη, αλλά και τον σταθμό του προαστιακού που πρόκειται να δημιουργηθεί στην  Ιτέα, ζητήματα τα οποία διεκδικήσαμε με τον Δήμο Τεμπών και πλέον με τη στήριξη του Υπουργείου γίνονται πραγματικότητα. Η ατομικότητα σκοτώνει την πραγματικότητα και την αποτελεσματικότητα. Οι συνεργασίες και οι συνέργειες δίνουν λύσεις».




Total
0
Shares
Previous Article

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στη Θεσσαλία

Next Article

Μπάμπης Τσέρτος - Μουσικό σχολείο Καρδίτσας