Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Αεροπορικός Τουρισμός στο Νομό Καρδίτσας προσελκύεται από το Αεροδρόμιο Μυρίνης

Αεροπορικός Τουρισμός στο Νομό Καρδίτσας προσελκύεται από το Αεροδρόμιο Μυρίνης

Αεροπορικός Τουρισμός στο Νομό Καρδίτσας προσελκύεται από το Αεροδρόμιο Μυρίνης

Αερολέσχες, Αντιπεριφέρεια και Δήμοι, υποστηρίζουν και αναδεικνύουν την προσπάθεια προβολής του τόπου μας.

Την Δευτέρα 27/09/2021, στις 16:00 προσγειώθηκαν στο Αεροδρόμιο της Μυρίνης 6 Αεροσκάφη με μέλη πληρωμάτων 9 άτομα Γερμανούς Τουρίστες – Αεραθλητές.

Τους υποδεχτηκαν οι Αερολέσχες Ν Καρδίτσας και Ερμής στο Αεροδρόμιο της Μυρίνης, ο Πρόεδρος της επιτροπής Αεροδρομίου και πρώην Αντιδήμαρχος Ηλίας Σχορετσανίτης και ο νυν Αντιδήμαρχος Διοικητικού Κος Στέφανος Θεολόγης εκ μέρους του Δήμου Καρδίτσας. Επίσης και οι Κύριοι Λεονταρίτης Χρήστος και Λεονταρίτης Αλέξανδρος της Αεραθλητικής Ένωσης Βόλου.

Οι Αερολέσχες σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της επιτροπής Αεροδρομίου φρόντισαν για τον εφοδιασμό τους με καύσιμα, και για την φύλαξη των Αεροσκαφών.

Στην συνέχεια μετέβησαν στο Γραφείο και στον χώρο των υποστέγων των Αερολεσχών όπου τους έγινε σύντομη ενημέρωση για την διαμονή τους και τις μετακινήσεις τους από και προς την πόλη της Καρδίτσας, αλλά και ενημέρωση για επισκέψεις σε διάφορα μέρη του Νομού. Τους δόθηκαν, εκ μέρους της Αντιπεριφέρειας Καρδίτσας κατόπιν φροντίδας της Υπεύθυνης Κας Ρόπη, Αγγλόφωνοι καλαίσθητοι τουριστικοί οδηγοί του Νομού που τους φάνηκαν χρήσιμοι. Τους μεταφέρθηκε προφορική πρόσκληση της Αντιδημάρχου του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα Κας Ξηροφώτου στο Δημαρχείο, όταν βρεθούν στην Λίμνη, για ενημέρωση και προτάσεις επισκέψεων σε αξιοθέατα για να γνωρίσουν από κοντά τις ομορφιές της Λίμνης.

Θα παραμείνουν στην Καρδίτσα μέχρι την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου οπότε και θα αναχωρήσουν με τα αεροσκάφη τους από το Αεροδρόμιο της Μυρίνης.

Σαν Αερολέσχες χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η ενασχόλησή μας αξιοποιείται και αναδεικνύει τον τόπο μας εκτός Ελλάδος κάνοντας μας να νιώθουμε οτι προσφέρουμε στην τοπική κοινωνία.

aerodromio myrinhs 1

aerodromio myrinhs 5

aerodromio myrinhs 4

aerodromio myrinhs 3

aerodromio myrinhs 2




Total
0
Shares
Previous Article
seirines

Στις 11:00 θα ηχήσουν οι σειρήνες συναγερμού σε όλη την Ελλάδα

Next Article
Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων από την ΕΜΥ - Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης του Καιρού

Βροχερός ο καιρός σήμερα – Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία

Related Posts