Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΑΕΛ: Νέος αντιπρόεδρος ο Γιώργος Λιάγκας

liagas1

Ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας αναλαμβάνει πλέον καθήκοντα πρώτου αντιπροέδρου στην ΑΕΛ, όπως έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσης η ομάδα της Θεσσαλίας.

Το φινάλε της σεζόν βρήκε την ΑΕΛ να είναι σε εγρήγορση και να ανακοινώνει το ένα μετά το άλλο τα νέα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το ποδοσφαιρικό τμήμα τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Την Δευτέρα, έγινε γνωστό πως θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία ο Κώστας Φραντζέσκος που αποτελεί προσωπική επιλογή του Αλέξη Κούγια ενώ την Τρίτη (26/5) πήρε τη σκυτάλη ο Γιώργος Λιάγκας, με τον δημοσιογράφο και τηλεπαρουσιαστή να επιλέγεται από τον ισχυρό άνδρα των βυσσινί για τη θέση του πρώτου αντιπροέδρου στην ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

“Νέος Α’ Αντιπρόεδρος στην ΠΑΕ ΑΕΛ ο εκ των κορυφαίων τηλεπαρουσιαστών Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιώργος Λιάγκας είναι 51 ετών, έχει γεννηθεί στην Λάρισα όπου τελείωσε και το σχολείο και όπως είναι γνωστό προ ετών υπήρξε υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στο νομό Λαρίσης και έλαβε 22000 σταυρούς.

Ο Γιώργος Λιάγκας συνδέεται με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξη Κούγια με στενή φιλία και παρακολουθεί ανελλιπώς όλες τις εκδηλώσεις της ΑΕΛ και θέλησε σε αυτή την δύσκολη συγκυρία να δώσει το παρόν και να είναι ενεργός στην Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ”.

.sport24.gr




Total
0
Shares
Previous Article
skasimo kinitira ram

Δείτε ένα κινητήρα να σκάει και να σκορπίζει τα πιστόνια του [video]

Next Article
tentoglou1

Στίβος: "Πέταξε" στα 8μ.60 ο Τεντόγλου, κορυφαία φετινή επίδοση στον κόσμο

Related Posts

Papakostas Dimitris metalio
Διαβάστε περισσότερα

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης Ο Δημήτρης Παπακώστας από…