Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΑΕΛ Καλλονής-Λεβαδειακός 6-1 – “Έσπασε το ρόδι” η ομάδα του Σάκη Τσίγκα

Την ανοδική της πορεία επιβεβαίωσε η εφηβική ομάδα της Καλλονής, που επικράτησε του Λεβαδειακού με 6-1, στο παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ17 της Super League.

Πολύ όμορφο παιχνίδι, με 7 πανέμορφα γκολ πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19/3 στο γήπεδο του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής .

Η ομάδα της Καλλονής ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι, παίζοντας σε όλο το πρώτο ημίχρονο, καταπληκτικό ποδόσφαιρο και κλείνοντας όλους τους διαδρόμους για την ομάδα του Λεβαδειακού. Χαρακτηριστικό είναι ότι στο Α μέρος ο Λεβαδειακός, δεν πέρασε τα ¾ του γηπέδου, δεν δημιούργησε την παραμικρή φάση.

Μόλις στο 6’ με κεφαλιά του Παπαγιαννάκη σημειώθηκε το 1-0, μετά από χτύπημα φάουλ.

Στο 15’ ύστερα από άψογο συνδυασμό, και μπάσιμο του Παρέλη, η Καλλονή κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκόλ ο Παλαμούτσης.

Δυο λεπτά αργότερα (17’ ) ξανά από απευθείας φάουλ έξω από την αριστερή περιοχή του Πουλίτσα, ο Κονδύλας με ωραίο τελείωμα στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 3-0.

Στο 27’ ο Φωτέλλης με κεφαλιά (πάλι από φάουλ), ανέβάζει τον δείκτη του σκορ στο 4-0.

Στο 33’ ο Παρέλλης, ύστερα από ιδανικό συνδυασμό των παιχτών της ΑΕΛΚ (για σεμινάριο) με θαυμάσιο σουτ από το ύψος του πέναλτι, βρίσκει το δεξιό «Γ» του Πουλίτσα και κάνει το 5-0.

Ο ίδιος παίχτης λίγο πριν ο διαιτητής σφυρίξει την λήξη του α΄ μέρους με ιδανικό πλασέ κάνει το 6-0. Με το ευρύ αυτό σκορ, οδηγήθηκαν οι ομάδες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη ο Λεβαδειακός προσπάθησε να δημιουργήσει κάποιους διαδρόμους, αλλά η αμυντική διάταξη της ΑΕΛΚ δεν επέτρεψε την δημιουργία επικίνδυνων καταστάσεων.

Στο 60’ με ψηλοκρεμαστό σουτ έξω από περιοχή ο Στυλιανού, βλέποντας τονΑλεξίου έξω από τα δοκάρια του, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (6-1).

ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΗ φάση fair Play, στο 80’ όταν αποχώρησε ο ΚΑΚΟΤΡΙΧΗΣ, λόγω τραυματισμού, ο ΛΙΚΟΜΕΤΙ της ΑΕΛΚ, σήκωσε στα χέρια τον αντίπαλο του και τον κουβάλησε στην αγκαλιά του έξω, για να του παρασχεθούν οι Α’ βοήθειες. Ήταν μια στιγμή που δείχνει ότι οι όποιες αντιπαλότητες των ομάδων, είναι μόνο κατά την διάρκεια του παιχνιδιού και ΜΟΝΟ.

Αξιοσημείωτο επίσης ότι η Καλλονή στα 2 τελευταία παιχνίδια σημείωσε 4 γκολ με φάουλ (στημένες φάσεις).

Με κίτρινη κάρτα τιμωρήθηκαν οι ΚΟΝΔΥΛΑΣ (ΑΕΛΚ) στο 63’, οΚΑΚΟΤΡΙΧΗΣ (ΛΕΒ) στο 63’ και ο ΜΠΡΗΣ (ΑΕΛΚ) στο 90’

Συνθέσεις

ΑΕΛΚ (Θανάσης Τσίγκας) : Αλεξίου, Παπαγιαννάκης, Κονδύλας, Δρακούλης(64’ Λικομέτι), Θωμαΐδης, Φωτέλλης, Μπρής, Βασιλειάδης (54’ Αρνομάλης), Κοκκινέλλης (88’ Balliu), Παλαμουτσής (86’ Βαλσάμης), Παρέλλης (71’ Σαλιάρης)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Πουλίτσας, Saliaj, Μίχος (34’ Παπαθεωδωρου), Κακοτρίχης (79’ Τζάκας), Βασιλείου., Μύθης (31’ Γεωργακόπουλος), Κάντας, Στυλιανού, Πόρης (46’ Φώτος), Νικας, Αθανασόπουλος(31’ Δήμος).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο προπονητής της ΑΕΛΚ Θανάσης Τσίγκας τόνισε μετά απο τον αγώνα:

Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά μου, αφού απέδωσαν σήμερα καταπληκτικό ποδόσφαιρο, δεν έδωσαν την δυνατότητα στον αντίπαλο να δημιουργήσει την παραμικρή φάση. Ήταν μια νίκη που την δικαιούμασταν καθ’ ολοκληρία και ήταν η ανταμοιβή των κόπων μας, την είχαμε απόλυτη ανάγκη.

Σε πολλά παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά δυστυχώς φεύγαμε ηττημένοι από το τερέν. Σήμερα με την νίκη αυτή ανεβάσαμε το ηθικό μας.

Επίσης θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια και στα παιδία του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ, αφού δεν παρέδωσαν τα όπλα και μέχρι τα τελικό σφύριγμα, πάλευαν για την δημιουργία φάσεων.”

πηγή: Τμήμα ειδήσεων Sports-Academies.gr




Total
0
Shares
Previous Article

Εγκαίνια της έκθεσης "Δημήτρης Κατσικογιάννης: Όταν η Τέχνη γίνεται «Πολιτική»"

Next Article

Αντιπροσωπεία παικτών της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα επισκέφθηκε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δ. Τρικκαίων

Related Posts

Papakostas Dimitris metalio
Διαβάστε περισσότερα

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης Ο Δημήτρης Παπακώστας από…