Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΑΕΚ: Οριστική συμφωνία με Μιλόγεβιτς!

milojevic

Ο Μανόλο Χιμένεθ ενημερώθηκε πως δε θα συνεχίσει στην ΑΕΚ – Απομένουν τα τυπικά για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς που έχει συμφωνήσει με τους «κιτρινόμαυρους»

Στην τελική ευθεία έχει μπει το θέμα του προπονητή για την ΑΕΚ. Οριστικά δε θα συνεχίσει ο Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο, καθώς σε επαφή που είχε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, του ανακοινώθηκε η απόφαση για την ολοκλήρωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Το επίσημο «διαζύγιο» της Ένωσης με τον Ισπανό αναμένεται την Τετάρτη (26/5), ενώ ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ στην επικοινωνία που είχε μαζί του τον ευχαρίστησε για την παρουσία του και την προσφορά του και σε αυτό τη θητεία του στην ομάδα

Για την επόμενη ημέρα, φαβορί είναι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς που αναμένεται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία. Με τον Σέρβο η ΑΕΚ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές και ήδη πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει μια πρώτη συμφωνία, πιθανότατα σε προφορικό επίπεδο.

Οι εξελίξεις θα τρέξουν τις επόμενες ώρες και όλα δείχνουν πως οι δύο πλευρές θα καταλήξουν στο deal την Τετάρτη (26/5). Οι συζητήσεις με τον Μιλόγεβιτς είναι για συμβόλαιο 2 ετών, ωστόσο, αυτό θα ξεκαθαρίσει στην τελική επαφή που θα γίνει καθώς όλα δείχνουν πως απομένουν τα τυπικά.

onsports.gr

 

milojevic1




Total
0
Shares
Previous Article
kastro fanariou

Αρχίζει την Παρασκευή 28 Μαΐου 2021 στο Βυζαντινό Κάστρο Φαναρίου το 39ο Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας

Next Article
xanthi panaitolikos

Ξάνθη-Παναιτωλικός: Ώρα... μπαράζ στα Πηγάδια