Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΑΕΚ: Επιστροφή για τη νέα μάχη με τον ΠΑΟΚ

aek1

ΑΕΚ: Ο Μανόλο Χιμένεθ θα έχει στη διάθεσή του για το νέο ματς με τον ΠΑΟΚ τον Μιχάλη Μπακάκη.

Ο Μιχάλης Μπακάκης γυμνάστηκε κανονικά σήμερα και θα είναι έτοιμος για το νέο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, την ερχόμενη Τετάρτη στο ΟΑΚΑ.

Ο διεθνής δεξιός μπακ της ΑΕΚ ξεπέρασε τη βαριά θλάση που τον ταλαιπώρησε, είναι σε καλή κατάσταση και δεν αποκλείεται να ξεκινήσει. Σήμερα, παράλληλα, στα Σπάτα όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Οι Ζίγκα Λάτσι και Βένταντ Ραντόνια έκαναν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης. Οι Λιβάι Γκαρσία και Νέλσον Ολιβέιρα, αντίθετα, ακολούθησαν θεραπεία. Οι δύο τελευταίοι νιώθουν αρκετά καλύτερα, αλλά δεν υπολογίζονται για τον ΠΑΟΚ.

Ο Πορτογάλος φορ που είχε χτυπήσει στα πλευρά θα προσπαθήσει να είναι στον πάγκο με τον Παναθηναϊκό. Η κατάσταση του Γκαρσία θ’ αξιολογείται καθημερινά. Η αυριανή προπόνηση της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένη στις 9.00.

Η ΠΑΕ επίσης έδωσε τις δικές της ευχές για το Πάσχα. Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Θερμές ευχές από την οικογένεια της ΑΕΚ για Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα!

Από την Ανάσταση του Θεανθρώπου, στην Ανάσταση της ανθρωπότητας και στη νίκη της ζωής!

Ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών, παραμένουμε προσεκτικοί και σε λίγο καιρό θα πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας και θα είμαστε και πάλι μαζί!».

aek100




Total
0
Shares
Previous Article
paok

ΠΑΟΚ: Πανηγυρισμοί τέλος, στροφή και πάλι στο πρωτάθλημα

Next Article
tsiaras timotheos girokomeio karditsas

Το γηροκομείο Καρδίτσας επισκέφθηκε ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κ. Τσιάρας

Related Posts