Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

AE Moυζακίου: Επαγγελματική νίκη με υπογραφή….Γάτσιου! (video)

aemouzakiou aoprodromiakos 8

 

Ποδόσφαιρο επαγγελματικού επιπέδου απόλαυσαν οι φίλαθλοι της ΑΕ Μουζακίου το Σάββατο 19/10 στο Δημοτικό Στάδιο Μουζακίου στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της Α1′ ΕΠΣΚ.

Ένας σκληροτράχηλος Προδρομιακός έδειξε τα δόντια του στην ομάδα του Παναγιώτη Ταμπάκου δυσκολεύοντας τον να σκοράρει στο α΄ημίχρονο. Πολλές ευκαιρίες, γρήγορες επαναφορές μπάλας, αντεπιθέσεις, πρεσάρισμα αλλά το τιμ του Μπάμπη Παπαδημητρίου δεν μάσησε….με αποτέλεσμα να χάσει η ΑΕΜ πολλές ευκαιρίες να βρει δίχτυα και να πάει στα αποδυτήρια με μηδενικό σκορ.

Στην επανάληψη τώρα τα δεδομένα για τους κιτρινόμαυρους άλλαξαν. Η ΑΕΜ πήρε κεφάλι με τον Γάτσιο Μπάμπη στο 58′ της αναμέτρησης γράφοντας το 1-0. Και εξαπολύοντας κατά μέτωπο επιθέσεις  στοn Προδρομιακό έγειραν τις πιθανότητες για διεύρυνση του σκορ προς το μέρος τους. Κέρδισαν τις εντυπώσεις και …ένα πέναλτι  με τον Παναγιώτη Κίσσα στο 54′ που όμως ο εξαιρετικός πορτιέρο του Προδρομιακού …απέκρουσε.

Τη νίκη χάρισε στην ΑΕΜ ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ημέρας Γάτσιος στο 4′ λεπτό των καθυστερήσεων με ένα εκπληκτικό σουτ από πλάγια αριστερή θέση έξω από την περιοχή στέλνοντάς το στην αριστερή γωνία της εστίας του Προδρομιακού…..Κυριολεκτικά ΑΠΙΑΣΤΟ…υπογράφοντας το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Ιωάννα Κρίκου




Total
0
Shares
Previous Article
gs gomfoi 1

Γ. Σ. ΓΟΜΦΩΝ πέρασε από τη Νίκαια Λάρισας με σκορ NBA

Next Article
ao kraneas1 1

ΑΟ Κρανέας - ΑΟ Αγναντερό... Δύο από τους μεγάλους νικητές της 5ης αγωνιστικής

Related Posts

dimarxeio Mouzakiou new new
Διαβάστε περισσότερα

Δήμος Μουζακίου: Ανακοίνωση προς δημότες για απαγόρευση καύσης λόγω αυξημένης επικινδυνότητας

Δήμος Μουζακίου: Ανακοίνωση προς δημότες για απαγόρευση καύσης λόγω αυξημένης επικινδυνότητας Ενημερώνονται οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι του…
paidiki xara pirosvestikis
Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου Εθελοντικές εργασίες…
gimnasio mouzakiou pagosmia imera vivliou 2024
Διαβάστε περισσότερα

Την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων γιόρτασαν στο 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων (όπως είναι ο πλήρης ορισμός της ημέρας) που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 23 Απριλίου, το 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου είχε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει την Κοινωνιολόγο - Συγγραφέα Κατερίνα Ευαγγέλου- Κίσσα.