Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΑΕ Μουζακίου: Σαρωτική νίκη για «μικρούς και μεγάλους»!!!

 

Με νίκη συνέχισαν όλα τα τμήματα της ΑΕ Μουζακίου [Κ 14-Κ16 και ενήλικες] στους αγώνες που διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο στα πλαίσια του πρωταθλήματος της ΕΠΣΚ Καρδίτσας.

Συγκεκριμένα στην 3η αγωνιστική στο Β’ όμιλο του πρωταθλήματος Κ14 της ΕΠΣΚ Καρδίτσας η ΑΕ Μουζακίου επιβλήθηκε του ΑΟ Σελλάνων με τέσσερα τέρματα.Σκόρερ οι Σαλάι[2] ,Σαργιώτης [1],Μπρέλλας [1].

Το σερί της νίκης γιά την ΑΕ Μ  συνεχίστηκε με το τμήμα της Κ16 που έδειξε το ανάστημά του απέναντι στον Ηρακλή Παλαμά και τον <<γονάτισε>> με σκορ 3-1.Τα τέρματα πέτυχαν οι Κελεπούρης,Μανίκας,Ραπάι.

Τέλος, εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι ενήλικες της ΑΕ Μ,μετά από τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη, κερδίζοντας την Ελπίδα Αγ.Γεωργίου- αλλά και τις εντυπώσεις -με σκορ 3-1  διά χειρός ,Γκαραβέλα στο 7′ Μαυρομμάτη στο 17’και Βέη στο 60′, . Γιά τους αντιπάλους σκόραρε στο 15′ ο Γραββάνης.

Ιωάννα Κρίκου

Φωτογραφίες Νίκος Πολίτης

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ




Total
0
Shares
Previous Article

ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ: Ευχαριστήριο για τις εκλογές αιρετών

Next Article

Μουζάκι: Διανομή προϊόντων στους ωφελούμενους του Προγράμματος ΤΕΒΑ

Related Posts

Mitsotakis Mouzaki eksofyllo
Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι Φωτογραφίες: Πέτρος Ζιώγας Βίντεο: Νίκος…
2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”