Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΑΕ Μουζακίου, ΠΑΣ Αργιθέας, ΑΟ Μαγούλας: Η εμβόλιμη…έχει ζουμί!

aem1

Εμβόλιμη 22η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΚ το απόγευμα της Τρίτης (25/2) με τη σέντρα στις 15:30.

 

Α.Ε Καρποχωρίου– Α.Ε Μουζακίου
Η ΑΕ Μ αγωνίζεται εκτός σε μια παραδοσιακά δύσκολη έδρα απέναντι σε ένα έμπειρο αντίπαλο ο οποίος έχοντας  εξασφαλίσει την σωτηρία του αλλά απέχοντας αρκετά από τη προνομιούχα τριάδα είναι βαθμολογικά αδιάφορος.
Η ομάδα του Παναγιώτη Ταμπάκου  μετά το τελευταίο άτυχο αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής  επ’ ουδενί δεν σκέφτεται  μια ανάλογη κακή επανάληψη  οπότε θα μπει δυνατά με στόχο να καθαρίσει από νωρίς το ματς για να μην μπλέξει αργότερα σε περιπέτειες.
Έχει βέβαια  κάποια θεματάκια να λύσει λόγω απουσίας του τιμωρημένου Πάν. Γκινή και της αμφίβολης συμμετοχής των Μαυρομμάτη και Κωνσταντάκου λόγω τραυματισμών αλλά μάλλον δεδομένης της επιθυμίας της για το τρίποντο και του αξιόμαχου εν συνόλω ρόστερ της θα τα εξαλείψει στο πιτς …φυτίλι.

ΠΑΣ Αργιθέας  – Νέα Νίκη Καμινάδων

Ο ΠΑΣ Αργιθέας έτσι που τα κατάφερε μετά το τελευταίο στραβό  αποτέλεσμα την 21η αγωνιστική (0-0  με τον Αστέρα Βλοχού) έχασε το αβαντάζ που είχε για τη θέση 3 και λογικό είναι να επιθυμεί διακαώς μόνο νίκη μέσα στην έδρα του απέναντι στη Ν.Ν.Καμινάδων που βρίσκεται στο -2 από τη σωτηρία και θα παλέψει  το ματς με νύχια και με δόντια οπότε η αναμέτρηση θα είναι ενδιαφέρουσα.
‘Ενα κίνητρο ακόμα είναι για τους δύο αντιπάλους η επιστροφή στις νίκες μιας και η Ν.Ν Καμινάδων είχε την ίδια τύχη ( Ισοπαλία 1-1 εντός έδρας με την Ελπίδα Αγ.Γεωργίου).

Α.Ο Μαγούλας – Ερμής Μαυραχάδων 2014 

Ο Α.Ο Μαγούλας βρισκόμενος αυτή τη στιγμή στο +2  και καίγεται για το τρίποντο.

Παίζει στο σπίτι του οπότε έχει και πλεονέκτημα και μια καλή ευκαιρία για νίκη απέναντι στον Ερμή Μαυραχάδων που παίζει ένα από τα τελευταία του χαρτιά για την παραμονή στην κατηγορία.

Για μας είναι ντέρμπι.

Ιωάννα Κρίκου



Total
0
Shares
Previous Article
ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ

Συγχαρητήρια του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων στην ομάδα βόλει του ΓΕΛ Μουζακίου

Next Article
lappas spyros vouli

Η νέα κανονικότητα του κ.Βρούτση για τις συντάξεις

Related Posts

Papakostas Dimitris metalio
Διαβάστε περισσότερα

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης Ο Δημήτρης Παπακώστας από…