Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

AE Mουζακίου Κ16 και Κ14: «Κ..αθάρισαν» τα ματς με νίκες!

ΑΕ Μουζακίου Κ16

Στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής το πρωί του Σαββάτου (16/3), η ΑΕ Μουζακίου Κ16, έχοντας απέναντι έναν σκληροτράχηλο Ηρακλή Παλαμά, δεν «γονάτισε» από το πιεστικό παιχνίδι της και πήρε τη νίκη με τελικό σκορ 0-1 μέσα στο γήπεδο του Ατρόμητου Παλαμά με γκολ που πέτυχε στα μισά σχεδόν του β’ ημιχρόνου ο Ραπάι.

ΑΕ Μουζακίου Κ14

Νίκη σημείωσε και η ΑΕ Μουζακίου Κ14 στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής β’ ομίλου της ΕΠΣ Καρδίτσας με το ευρύ σκορ 0-4 έναντι του αντιπάλου του  ΑΣ Πλαστήρας.

Το ματς διεξήχθη  στο γήπεδο  συνοικίας Αγίας Παρασκευής το πρωί της Κυριακής 17/3.

Η ΑΕ Μουζακίου πήρε «κεφάλι» στο 10′ μόλις λεπτό της αναμέτρησης με τον Εντμίρ Κερτσόβα (Edmir Kercova) κάνοντας το 0-1. Στο 29’ο Μπρέλλας Βασ. χάρισε ένα ακόμα γκολ στη ομάδα του κάνοντας το 0-2 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Με αέρα δύο τερμάτων και με άριστη ψυχολογία οι νεαροί της ΑΕ Μ συνέχισαν να βομβαρδίζουν τα δίχτυα του ΑΣ Πλαστήρας με τον Σαργιώτη αρχικά στο 51΄(ο-3) και στο 65′ από  τη σέντρα, το γύρισμα του Κελεπούρη είχε ως αποτέλεσμα να σημειώσει η αντίπαλη ομάδα το μοιραίο αυτογκόλ ρίχνοντας τίτλους τέλους  στο ματς με 0-4 τελικό σκορ.

ΑΕ Μουζακίου Κ14: Σύνθεση

Goal keeper: Kούτσικος Αλεξ.

Σακαρίκος Βαλάντης, Άντζελο Ταμπάκου, Τσιουρής Γιώργος, Κατσίκης Κων/νος, Ζήσης Άγγελος, Σαμουέλ Σαλάι, Μπρέλλας Βασίλης, Εντμίρ Κιρτσόβα, Κελεπούρης Γιώργος, Σαργιώτης Θάνος και η αλλαγή Παναγιώτης Γιάννης.

Ιωάννα Κρίκου


k14 Mouzaki 16.3 1

k14 Mouzaki 16.3 2

k14 Mouzaki 16.3 3

k14 Mouzaki 16.3 4

k14 Mouzaki 16.3 5




Total
0
Shares
Previous Article

Δημήτρης Παπακώστας: Η Ιατρική φροντίδα πρώτη προτεραιότητα για τα Ορεινά χωριά ΑΡΓΙΘΕΑΣ!

Next Article

Ιωάννης Απ. Γκέκας: «Εκλογές με ρεκόρ υποψηφίους Δημάρχους και στο Δήμο Μουζακίου»

Related Posts

mitsotakis mouzaki
Διαβάστε περισσότερα

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και «Elias»

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα…
Τοποθέτηση Τάσου Τσιαπλέ στο Π.Σ. Θεσσαλίας για τα προβλήματα των αγροτών - Τάσος Τσιαπλές: Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων και προσλήψεις μόνιμου προσωπικού
Διαβάστε περισσότερα

Να καλύψει το κράτος όλο το ποσό του ενοικίου, όσων πλημμυροπαθών αναγκάστηκαν να νοικιάσουν, γιατί τα σπίτια τους δεν κατοικούνται

Να καλύψει το κράτος όλο το ποσό του ενοικίου, όσων πλημμυροπαθών αναγκάστηκαν να νοικιάσουν, γιατί τα σπίτια τους…