Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΑΕ Μουζακίου Κ-12, Κ-16…Με το δεξί στο πρωτάθλημα

k 12k 14

Η ΑΕ Μουζακίου Κ-16 …Ξεκίνησε φουριόζα πιάνοντας το παιχνίδι από εκεί που το είχε αφήσει την προηγούμενη σεζόν. Μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα και συνέτριψε την αντίστοιχη ομάδα Ακαδημία ποδοσφαίρου με 5-0.

Τα γκολ σημείωσαν :

Τα δύο πρώτα ο Σαργιώτης Θάνος και ένα ο Κελεπούρης Παναγιώτης …σκορ ημιχρόνου 3-0.

Στην επανάληψη τώρα, το τέταρτο γκολ προήλθε από σέντρα του Κοτρώτσιου Ιωάννη στην περιοχή και στην προσπάθειά του ο αμυντικός να διώξει την μπάλα την έστειλε  στα δίχτυα της ομάδας του.

Το πέμπτο γκολ σημειώθηκε από τον Κοτρώτσιο Ιωάννη όταν στη ροή του αγώνα μπήκε από δεξιά στην περιοχή, σούταρε στην γωνία και το ….υπέγραψε! Τελικό….ευρύ σκορ 5-0.

Η ΑΕ Μουζακίου Κ-12  τώρα απέναντι στον Εθνικό Καρδίτσας  έδειξε…τα δόντια της.

1-0 στο α΄ημίχρονο με τον Τουραλιά Βάϊο και το 2-0 σημειώθηκε στην επανάληψη με τον Βαϊτση Βησσαρίων που ήταν και τελικό σκορ.

Με το δεξί  λοιπόν στην πρώτη τους αγωνιστική οι Κ-12 και Κ-16 της ΑΕ Μουζακίου.

Και προβλέπεται για τους νεαρούς παίχτες να …..συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό….Το αγωνιστικό Θάρρος-Θράσος ….τους περισσεύει!!!

Ιωάννα Κρίκου

 

k 12k 14

k 12k 14.1

k 12k 14.2

k 12k 14.3

k 12k 14.4

k 12k 14.5

k 12k 14.6




Total
0
Shares
Previous Article
kupello epsk

4η φάση Κυπέλλου ΕΠΣΚ (9/11) Αποτελέσματα

Next Article
club

Έρχεται «μεσαίωνας» στην εστίαση: Στις 10 το βράδυ μουσική «τέλος» - Επιστρέφει ο «αυτοφωράκιας»

Related Posts

mitsotakis mouzaki
Διαβάστε περισσότερα

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και «Elias»

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα…
Τοποθέτηση Τάσου Τσιαπλέ στο Π.Σ. Θεσσαλίας για τα προβλήματα των αγροτών - Τάσος Τσιαπλές: Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων και προσλήψεις μόνιμου προσωπικού
Διαβάστε περισσότερα

Να καλύψει το κράτος όλο το ποσό του ενοικίου, όσων πλημμυροπαθών αναγκάστηκαν να νοικιάσουν, γιατί τα σπίτια τους δεν κατοικούνται

Να καλύψει το κράτος όλο το ποσό του ενοικίου, όσων πλημμυροπαθών αναγκάστηκαν να νοικιάσουν, γιατί τα σπίτια τους…