Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΑΕ Μουζακίου Αργιθέας – Λεοντάρι 3-2 (φωτο-full hd video)

Δραματικό ήταν το παιχνίδι που διεξήχθη χθες Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017 στο Δημοτικό Στάδιο Μουζακίου

Δραματικό ήταν το παιχνίδι μεταξύ της ΑΕ Μουζακίου Αργιθέας και της ομάδας του Λεονταρίου που διεξήχθη χθες Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017 στο Δημοτικό Στάδιο Μουζακίου για την 19η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΚ. Η ομάδα του Μουζακίου, που είχε να γευτεί τη νίκη από την 8η αγωνιστική, παρά το ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε να ανατρέψει το 0-1 και να πάρει τους 3 πολυπόθητους βαθμούς της νίκης κερδίζοντας με 3-2.

Τον αγώνα σημάδεψε ο τραυματισμός του Μάκη Μαυρομμάτη στο 81′, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Μουζακίου με ελαφριά διάσειση, και ευτυχώς, μετά από παραμονή μερικών ωρών εκεί, επέστρεψε υγιής στο σπίτι του. Το τραγικό της κατάστασης είναι πως παρά το ότι ειδοποιήθηκε το Κ.Υ. Μουζακίου για να στείλει ασθενοφόρο στο γήπεδο, αυτό ποτέ δεν έφτασε, γιατί δεν είχε οδηγό !!! με αποτέλεσμα ο τραυματίας να μεταφερθεί, με ρίσκο, από τον πρόεδρο της ομάδας του Μουζακίου κ. Μανίκα, συνοδευόμενος από τον γιατρό κ. Στάθη.

Αγωνιστικά, η ομάδα του Λεονταρίου μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα και στο 2ο κιόλας λεπτό άνοιξε το σκορ με γκολ του Καπερώνη, ενώ στο 8′ οι φιλοξενούμενοι είχαν ακόμη μία ευκαιρία με κεφαλιά που πέρασε άουτ. Στο 12′ οι Δίπλαρης και Τσιώλης, σε μία διπλή ευκαιρία μέσα από την περιοχή, δεν κατάφεραν να σκοράρουν για το Λεοντάρι, αφού ο Παπουτσής με εξαιρετικές επεμβάσεις απέκρουσε τα σουτ. Το επόμενο δεκάλεπτο το Μουζάκι ισορρόπησε τον αγώνα και στο 21′ ο Κανιούρας εκμεταλεύθηκε την κακή απόκρουση των αμυντικών του Λεονταρίου, κέρδισε την μπάλα μέσα στην μικρή περιοχή και από πλάγια θέση τροφοδότησε τον Κίσσα που ισοφάρισε σε 1-1 δίνοντας νέα τροπή στον αγώνα. Πριν ακόμα συνέρθουν οι φιλοξενούμενοι από την ισοφάριση, στο 23′ ο Μαυρομμάτης με εξαιρετική κάθετη πάσα βρίσκει τον Κανιούρα που νικά τον γκολκίπερ του Λεονταρίου και κάνει το 2-1.

Από εκεί και στη συνέχεια το παιχνίδι ήταν μονόλογος για τους γηπεδούχους. Στο 28′ το πολύ καλό φάουλ του Μαυρομμάτη μπλόκαρε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, ενώ στο 39′ το φοβερό σουτ του Κίσσα από πλάγια θέση βρήκε το δοκάρι και πέρασε άουτ. Στο 42′ το σουτ του Κανιούρα βρίσκει σε αμυντικό και στη συνέχεια ο τερματοφύλακας και το δοκάρι σώζουν το Λεοντάρι από το 3-1 για να κερδίσει κόρνερ το Μουζάκι. Το κόρνερ εκτελεί ο Κανιούρας, οι αμυντικοί δεν καταφέρνουν να διώξουν την μπάλα που φτάνει στον Κίσσα και από το ύψος της μεγάλης περιοχής με ένα καταπληκτικό σουτ τη στέλνει στα δίχτυα για να γίνει το 3-1, σκορ με το οποίο τελείωσε και το ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο το Μουζάκι μπήκε και πάλι δυνατά στο παιχνίδι και στο 48′ ο Μαυρομμάτης βγάζει τετ α τετ τον Κανιούρα με τον τερματοφύλακα του Λεονταρίου, ο τελευταίος όμως καταφέρνει να αποκρούσει το πλασέ. Στο 54′ μετά από εκτέλεση κόρνερ των φιλοξενούμενων ο Αρσενίδης με κεφαλιά κάνει το 3-2, ενώ λίγα λεπτά αργότερα στο 56 το αδύναμο σουτ έξω από την περιοχή του Μουζακίου, μπλοκάρει ο Παπουτσής. Στο 59′ μετά από χτύπημα φάουλ ο Αρσενίδης πιάνει την κεφαλιά μέσα από την περιοχή, την οποία αποκρούει και πάλι ο Παπουτσής. Στο 70′ ο Κίσσας μετά από μπαλιά του Μαυρομμάτη βρέθηκε μόνος μέσα στην περιοχή, όμως το σουτ που επιχείρησε δεν βρήκε μπάλα. Στο 81′ οι φιλοξενούμενοι κερδίζουν φάουλ έξω από την περιοχή και το σουτ βρίσκει τον Μαυρομμάτη στο πίσω μέρος του κεφαλιού παγώνοντας για πολλή ώρα όλους όσους βρέθηκαν στο γήπεδο.

ΑΕ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ – ΑΡΓΙΘΕΑΣ (ΤΑΜΠΑΚΟΣ): Παπουτσής, Σπανός, Κωνσταντάκης, Κωσταρέλος, Τσιαντάκης, Ρουπακιάς, Μιαρίτης, Μαυρομμάτης, Πασσιάς (70′ Κίσσας Η.), Κίσσας, Κανιούρας (90′ Πάνος)

[espro-slider id=33855]

[espro-slider id=33864]

[espro-slider id=33891]




Total
0
Shares
Previous Article

Τσικνοπέμπτη στο Μουζάκι

Next Article

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στην Εθνική Οδό Καρδίτσας - Τρικάλων