Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΑΕ Μουζακίου-ΑΟ Μαγούλας-ΠΑΣ Αργιθέας…..Για Πάμεεεε!!!

ΑΕ Μουζακίου – ΑΕ Καρποχωρίου

Η ΑΕ Μ μπορεί να ηττήθηκε από τον Αετό την προηγούμενη αγωνιστική αλλά τώρα…… πάει για άλλα.

7η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΚ , παίζει στην έδρα της ….βάζει πρώτη και ξεκινά.

Η ΑΕ Καρποχωρίου διαθέτει εμπειρία και μερικά δυνατά χαρτιά στο ρόστερ της και φυσικά επιδιώκει να πάρει καλό αποτέλεσμα μέσα στο Μουζάκι. Δεν είναι εύκολο….. αλλά θα το προσπαθήσει αρκεί να μην …..φρενάρει λόγω απουσιών ή καιρικών συνθηκών…

Ερμής Μαυραχάδων – ΑΟ Μαγούλας

Ο Ερμής έχασε ένα πολύτιμο βαθμό στον Παλαμά αλλά δεδομένου του ότι γονάτισε στις καθυστερήσεις κάνοντας ένα αρκετά καλό παιχνίδι κρατά την γενική εικόνα και συνεχίζει.Παίζει στο σπίτι του και παίζει για να νικήσει.

Ο ΑΟ Μαγούλας  ανεβάζει ταχύτητα και στοχεύει στην κορυφή.Κάθε του αναμέτρηση και μια πρόκληση και έχοντας στο τιμ του μερικά καλά …πόδια θα δώσει την μάχη του για να πάρει το διπλό.

Νέα Νίκη Καμινάδων – ΠΑΣ Αργιθέας

Η Νέα Νίκη Καμινάδων με το νικηφόρο πέρασμα από τον Άγιο Θεόδωρο έδωσε και το ψυχολογικό πάτημα στην ….αύρα της να συνεχίσει με θετικά αποτελέσματα την πορεία της στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΚ,πρόσθεσε και καινούργια πρόσωπα στο ρόστερ της , διευρύνθηκε και ετοιμοπόλεμη …περιμένει στη γωνία  την ομάδα του Σάκη Παλάντζα.

Ο ΠΑΣ Αργιθέας διαθέτει ένα εξαιρετικό τιμ που βρίσκεται σε άριστη φόρμα.Πάνε φυσικά για το διπλό  και στη φάση που βρίσκονται λίγη σημασία έχει για αυτούς  αν παίζουν εκτός….αν βρεθούν σε καλή μέρα κοντράρουν οποιονδήποτε βρίσκεται στην ακτίνα βολής τους….Φρέσκοι μεν στην κατηγορία ….επικίνδυνοι δε!

Ιωάννα Κρίκου




Total
0
Shares
Previous Article
agorastos tee

Παρέμβαση Κ. Αγοραστού σε συνέδριο του ΤΕΕ στην Αθήνα

Next Article
basketball slide

Προπόνηση επιλογής καλαθοσφαιριστριών Δυτικής Θεσσαλίας (γεν. 2005-2006-2007)

Related Posts