Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΑΕ Μουζακίου-ΑΟ Μαγούλας-ΠΑΣ Αργιθέας….Φύγαμε!

mpala1

Σαββατιάτικη δράση στην Α1 ΕΠΣΚ  με την  11η αγωνιστική να λαμβάνει χώρα στις 7/12 και ώρα 3.00.

ΑΕ Μουζακίου – Νέα Νίκη Καμινάδων

Η ΑΕ Μ είναι αναντίρρητα από τις κορυφαίες ομάδες της Α1 ΕΠΣΚ. Πέρασε αρκετές αντίπαλες ομάδες …σαν να μην τις… έβλεπε και μάλιστα με διευρυμένο σκορ…πάει σούμπιτο για άνοδο…λογικά θα ξεκαθαρίσει το ποδοσφαιρικό τοπίο….από το α’ ημίχρονο. Έχει και τα κότσια…. έχει και εκλεκτό ρόστερ για να το πετύχει. Δεν υφίσταται σύγκριση ανάμεσα στην ομάδα του Παναγιώτη Ταμπάκου και του Κώστα Σιακάρα..παρόλο που  Νέα Νίκη Καμινάδων έχει σίγουρα πολλά να δώσει αλλά μέχρι στιγμής  στο φετινό πρωτάθλημα δεν της βγαίνει..Στο Δημοτικό Στάδιο Μουζακίου  το Σάββατο οι «βυσσινί» φιλοξενούμενοι  θα προσπαθήσουν να πάρουν το καλύτερο για αυτούς αποτέλεσμα…θα παίξουν και …ότι κάνουν.

ΑΕ Καρποχωρίου – ΑΟ Μαγούλας

Η διαφορά στον…ΠΟΝΤΟ.

Η ΑΕ Καρποχωρίου έχει ένα ατού …την έδρα της, αλλά απέναντι στον ΑΟ Μαγούλας τα πράγματα δεν τα λες και εύκολα.

Οι πράσινοι του Κώστα Νταβουλιάκου την προηγούμενη αγωνιστική έχασαν μετά από 7 συνεχόμενα  ματς στην έδρα τους με ευρύ σκορ…πρέπει να ανασυνταχτούν και να ανασυγκροτηθούν σε ενιαίο σώμα αφήνοντας πίσω την βαριά ήττα τους.Έχουν ποιότητα, αναμφισβήτητα, μπορούν να το καταφέρουν αρκεί να το πιστέψουν και να δώσουν το 100% των δυνάμεών τους. Αμφίρροπο το ματς και ο καλύτερος και ο πιο …τυχερός ας…ΚΕΡΔΙΣΕΙ.

Νεφέλη – ΠΑΣ Αργιθέας

Με κίνητρο την παραμονή στην απαιτητική κατηγορία της Α1 ΕΠΣΚ και με το συν της έδρα της Η Νεφέλη θα προσπαθήσει να γυρίσει την πλάστιγγα προς το καλύτερο αποτέλεσμα για την ίδια.

Ξεκάθαρο φαβορί…. ο ΠΑΣ Αργιθέας. Πέρασε δια πυρός και σιδήρου από τις μέχρι στιγμής δοκιμασίες του, διαθέτει συνοχή στο ρόστερ, πειθαρχία, μελετά ευρυγώνια το κάθε παιχνίδι και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Θα κάνει ντου από παντού για να διατηρήσει τη θέση του στην κορυφαία τριάδα.

Ιωάννα Κρίκου




Total
0
Shares
Previous Article
koinoniko merisma

Κοινωνικό μέρισμα 2019. Ποιες οικογένειες θα πάρουν 700 ευρώ

Next Article

ΑΟ Κρανέας-ΑΟ Αγναντερού...Κάνουν παιχνίδι!