Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΑΕ Μουζακίου: 28η αγωνιστική

.

“Άρτο και θέαμα” πρόσφερε με την εμφάνισή της η ΑΕ Μουζακίου στον αγώνα που διεξήχθη μεταξύ αυτής και του ΑΟ Αγναντερού το Σάββατο 14/4/2018 στην έδρα της πρώτης.

Παιχνίδι αξιώσεων και έντονης επιθυμίας για επικράτηση της μιάς ομάδας εναντίον της άλλης η καθεμιά για τους δικούς της λόγους. Εδώ όμως έγκειτε και η διαφορά:

ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ?

Η ΑΕ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ σαφώς και το ΗΘΕΛΕ και το ΠΕΤΥΧΕ με το ευρύ σκορ 4-1.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα πίεσε περισσότερο, αμύνθηκε άψογα και δημιούργησε ευκαιρίες για σκοράρισμα που απέδωσαν με τον Τάσο Κανιούρα απ’τα πρώτα λεπτά του αγώνα με εκτέλεση πέναλτι κάνοντας το 1-0 που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο β’ημίχρονο ο Τάσος Κανιούρας με δεύτερο προσωπικό γκολ στο 62′ έδωσε φτερά στην ομάδα να πιέσουν περισσότερο. Ομάδικο παιχνίδι, εναλλαγές μπάλας και σφιχτοδεμένη άμυνα χάρισαν το 3-0 με το Γιάννη Κατσαρό στο 82′.

Η καθυστερημένη απάντηση της ΑΟ Αγναντερού ήρθε στο 86′ με τον Καλυβιώτη. Η ΑΕ όμως δεν είχε πεί την τελευταία της λέξη και λίγο πριν τη λήξη του αγώνα στο 92′ ο Σπύρος  Βέης “σφάγισε” το σκορ 4-1 και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ΑΕ Μουζακίου και μεγαλύτερο κίνητρο για να παλέψει για τη σωτηρία της στα πλέι οφ.




Total
0
Shares
Previous Article

Σαρωτικός ο ΓΣ Μουζακίου πήρε τον τίτλο αήττητος!

Next Article

Μετά τον Καποδίστρια και τον Καλλικράτη ο... Κλεισθένης!

Related Posts

epainos Mavrommati vivlio
Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 1ος Διαγωνισμός Έκφρασης και Δημιουργίας που διοργάνωσε το Δημοτικό Σχολείο Μαυρομματίου

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 1ος Διαγωνισμός Έκφρασης και Δημιουργίας που διοργάνωσε το Δημοτικό Σχολείο Μαυρομματίου Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο…
sport agrafa dermatas
Διαβάστε περισσότερα

Σ.Π.ΟΡ.Τ.: Στα Άγραφα και πάλι

Σ.Π.ΟΡ.Τ.: Στα Άγραφα και πάλι Δύσκολο το πρωινό της Κυριακής για τον Κρυάκουρα. Ο βαρύς  καιρός με τα…