Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

AE Moυζακίου-ΠΑΣ Αργιθέας …. Η απόλυτη σύγκρουση!

mouzaki argithea

Η απόλυτη σύγκρουση της 9ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΚ εκτυλίσσεται στο Δημοτικό Στάδιο Μουζακίου το Σάββατο 23/11 με μια αναμέτρηση της ΑΕ Μουζακίου και του ΠΑΣ Αργιθέας σε ένα γειτονικό ντέρμπι με τοπικό χαρακτήρα αφού οι δύο διεκδικητές μοιράζονται την ίδια έδρα.

Η ομάδα του Παναγιώτη Ταμπάκου φιγουράρει πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα παρέα με την ΑΕ Λεονταρίου με 21 πόντους!

Ο ΠΑΣ Αργιθέας είναι τρίτος με 18!

Όπερ και σημαίνει……παίζει ο πρώτος με τον τρίτο και ρίχνονται ανελέητα στο γρασίδι για να κυνηγήσουν βαθμούς.

Η ΑΕΜ Είναι έτοιμη…για όλα! Έχει στη διάθεσή της ένα δυνατό σύνολο και επιθετικά και αμυντικά, έρχεται …από νίκη στον Άγιο Γεώργιο, παίζει στο σπίτι της που το ξέρει απ’ έξω και ανακατωτά εδώ και χρόνια και στο ρόστερ της συμπεριλαμβάνει εκτός των υπολοίπων αξιόλογων παιχτών και τον bomber Γάτσιο, πρώτος σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος μαζί με τον Μπάτσα.

Ερωτηθείς για το πως βλέπει αυτή την αναμέτρηση ο κόουτς των κιτρινόμαυρων είπε χαρακτηριστικά:

«Το παιχνίδι το βλέπουμε βαθμολογικά. Παίζει ο 1ος με τον 3ο, άρα πρέπει να πάρουμε νίκη για να εξασφαλίσουμε απόσταση ασφαλείας έξι (6) βαθμών από τον τρίτο. Η εντοπιότητα είναι ένα έξτρα κίνητρο για τους παίχτες γιατί παίζουν και για το γόητρο μιας και το ματς είναι γειτονικό ντέρμπι με τοπικό χαρακτήρα. Και το ποιος το θέλει περισσότερο είναι ένα επιπλέον συν».

Στον αντίποδα τώρα οι πράσινοι του Σάκη Παλάντζα ολοκλήρωσαν το στάδιο προετοιμασίας τους με την ΑΕΜ. Ο έμπειρος τεχνικός  έχει στη διάθεσή του όλους τους παίχτες και με τη διάχυτη αισιοδοξία που επικρατεί στους κόλπους της ομάδας κατόπιν της επικράτησής τους έναντι στην ΑΕ ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ μπαίνουν στο γήπεδο με αέρα αισιοδοξίας φιλοδοξώντας να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα επιδεικνύοντας τις ικανότητές τους μέσα από όμορφο ποδόσφαιρο που ελπίζουν να το χαρούν και οι δύο πλευρές.

Ματσάρα….στο Δημοτικό Στάδιο Μουζακίου…….αναμφίβολα….. και με μπόνους τον υπέροχο ανοιξιάτικο σχεδόν καιρό….εγώ αύριο στις 3.00μ.μ…. δεν θα ήθελα να είμαι ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ!

Iωάννα Κρίκου

mouzaki argithea




Total
0
Shares
Previous Article
Στην έκθεση «GREEK PANORAMA: Alternative Tourism & Gastronomy» η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Στην έκθεση «GREEK PANORAMA: Alternative Tourism & Gastronomy» η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Next Article
Δράση για την ενημέρωση των πολιτών με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών

Δράση για την ενημέρωση των πολιτών με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών

Related Posts