Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

AE Moυζακίου – Αίας Μαραθέας 4-0 – καρέ καρέ τα γκολ

ΑΕ Μουζακίου

 

Εύκολο απόγευμα είχε η ΑΕ Μουζακίου που αντιμετώπισε τον Αίαντα Μαραθέας στο Δημοτικό Στάδιο Μουζακίου, στο πλαίσιο της εμβόλιμης 22ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΚ 2018-19 που ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (19/3).

Το παιχνίδι ήταν χορταστικό σε φάσεις και μονόλογος για τους γηπεδούχους. Από το 2ο κιόλας λεπτό η ΑΕ Μουζακίου είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν ο Κίσσας βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων, αλλά το πλασέ του κατέληξε άουτ.

Η μία από τις δύο ευκαιρίες που είχαν οι φιλοξενούμενοι στον αγώνα ήταν στο 11′ όταν ο Μπάντζιος Α. απείλησε την εστία του Παπουτσή με ένα δυνατό σουτ χωρίς να καταφέρει να βρει δίχτυα. Η συνεχής πίεση των παιχτών της ΑΕΜ είχε ως αποτέλεσμα να ανοίξει τελικά το σκορ στο 21′ με σουτ βολίδα του Γιάννη Ζήση, έξω από τη μεγάλη περιοχή, κάνοντας το 1-0. Στο 32′ μια καλοζυγισμένη πάσα του Κίσσα στον Μαυρομμάτη τον έσπρωξε σε δεύτερο τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του Αίαντα χωρίς όμως να πετύχει τέρμα. Το 1-0 παρέμεινε ως το τέλος του α’ ημιχρόνου με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη τώρα και στο 46΄της αναμέτρησης ο Μαυρομμάτης έκανε ένα καλό πλασάρισμα χωρίς όμως να καταφέρει και πάλι να διευρύνει το σκορ. Ευκαιρίες δημιουργήθηκαν στο 51′ και στο 56′ με σουτ και πάλι από τον Μαυρομμάτη που έψαχνε το γκολ, κάτι που κατάφερε στο 66′, όταν ο τερματοφύλακας του Αίαντα, σε ακόμη ένα τετ α τετ, απέκρουσε το πλασέ του Κίσσα, ο Μαυρομμάτης που διάβασε τη φάση πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 2-0 για την ομάδα του Παναγιώτη Ταμπάκου.

Πριν ακόμα οι παίχτες του Αίαντα καταφέρουν να αντιδράσουν από το 2ο γκολ, έρχεται στο 68′ ακόμη ένα, αυτή τη φορά από τον Χρήστο Γκέκα, για να γίνει το 3-0 και να κλειδώσει το παιχνίδι. Η μόνη αντίδραση για τους φιλοξενούμενους ήταν ένα σουτ φάουλ έξω από την περιοχή, που πέρασε άουτ. Το τέταρτο γκολ για την ΑΕΜ ήρθε με τον Σπύρο Βέη στο 80΄ενώ στο 83΄ο Κελεπούρης Π. δεν κατόρθωσε να βρεί δίχτυα για πέμπτη φορά.

Ιωάννα Κρίκου

Αποτελέσματα 22ης αγωνιστικής:

Άρης Καρδίτσας – Προδρομιακός 0-0

Άρης Φίλιας – ΑΕ Καρποχωρίου 0-3 α.α.

ΑΕ Μουζακίου – Αίας Μαραθέας 4-0

ΑΟ Φύλλου – Θεσσαλικός Ματαράγκας 3-1

Αετός Καλλιφωνίου – Ήφαιστος 0-0

Ελπίδα Αγίου Γεωργίου – Αργεντινή Καρδίτσας 4-0

Μαυραϊκή – Αστέρας Δασοχωρίου 3-0

Ολυμπιακός Παλ/σιου – Αετός Αγίου Θεοδώρου 1-1

Επόμενη αγωνιστική (23η, 23/3):

Αίας Μαραθέας – Αετός Καλλιφωνίου

Αετός Αγίου Θεοδώρου – Άρης Καρδίτσας

Αργεντινή Καρδίτσας – ΑΟ Φύλλου

Αστέρας Δασοχωρίου – Ολυμπιακός Παλ/σιου

Ήφαιστος – Άρης Φίλιας

Ελπίδα Αγίου Γεωργίου – ΑΕ Μουζακίου

Θεσσαλικός Ματαράγκας – Μαυραϊκή

Προδρομιακός – ΑΕ Καρποχωρίου




Total
0
Shares
Previous Article
Ετήσιος χορός του Κυνηγετικού Συλλόγου Μουζακίου

Ετήσιος χορός του Κυνηγετικού Συλλόγου Μουζακίου

Next Article
ΑΕ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ

Συλληπητήρια ανακοίνωση της ΑΕ Μουζακίου