Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Α1’ΕΠΣΚ 5η αγωνιστική….Έχουμε και λέμε…

Άρης Καρδίτσας – ΠΑΣ Αργιθέας

Καλό ξεκίνημα και για τις δύο ομάδες. Η μάχη τους θα διεξαχθεί  στο γήπεδο Συνοικίας Αγίας Παρασκευής στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α1 ΕΠΣ Καρδίτσας. Μπορεί ο Άρης Καρδίτσας να εισέρχεται στο γήπεδο με αέρα δύο νικών αλλά η ομάδα του Σάκη Παλάντζα δεν είναι ευκαταφρόνητος αντίπαλος.Έχει ήδη μπει στην οκτάδα  του Κυπέλου ΕΠΣΚ, κέρδισε τα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια του πρωταθλήματος και με προσεκτικά βήματα και πειθαρχία παρουσίασε όμορφο μέχρι στιγμής βιογραφικό στα γήπεδα.Τον  ΠΑΣ ΑΡΓΙΘΕΑΣ ….τον λες και ….Αουσάιντερ!

Φρέσκος στην κατηγορία μεν…επικίνδυνος δε…

ΑΕ Μουζακίου – Προδρομιακός

ΑΕ Μουζακίου….καλπάζει ασυγκράτητη για την πέμπτη νίκη.

Ο Παναγιώτης Ταμπάκος διαθέτει ένα εξαιρετικό κράμα παιχτών στη διάθεσή του και το χρησιμοποιεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.Η χημεία της ομάδας….εξαιρετική. Καθιστά την ΑΕ Μουζακίου την απόλυτη βασίλισσα  μέχρι στιγμής στην έδρα της.Είναι και το φαβορί της κατηγορίας για την άνοδο…

Ο Προδρομιακός πρέπει να βρει τρόπο να αναχαιτίσει τις συντονισμένες επιθέσεις των κιτρινόμαυρων, καθόλου εύκολο για την ομάδα του Μπάμπη Παπαδημητρίου.Η εμπειρία που διαθέτει  και η τύχη ίσως του δείξουν το δρόμο για την συγκομιδή ….γκολ!

ΑΟ Μαγούλας – Παλαμαϊκή

Ζεσταίνει …μηχανές ο ΑΟ Μαγούλας. Παίζει στο σπίτι του με έναν αντίπαλο στα κυβικά του.Κυνηγά φυσικά τη νίκη.Έχοντας όλο το ρόστερ stand by έχει αρκετές πιθανότητες να το καταφέρει.

Η Παλαμαϊκή από την άλλη ψάχνει να βρει το ρυθμό της. Προσπαθώντας να  κρατηθεί στην κατηγορία και έχοντας να αντιμετωπίσει  μέσα σε αυτή πολύ δυνατά σύνολα  παιχτών,δεν έχει περιθώρια για άσχημες εμφανίσεις …θα δώσει το 100% των δυνάμεών της κυνηγώντας φυσικά τους τρεις βαθμούς της νίκης και φυσικά…..την παραμονή της στην Α1 ΕΠΣΚ!

Ιωάννα Κρίκου




Total
0
Shares
Previous Article
erga gefira dromos

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη γέφυρα Πηνειού επί της Π.Ε.Ο. Ευαγγελισμού - Λεπτοκαρυάς

Next Article
podosfairo mpala epsk 860

A'ΕΠΣΚ 5η αγωνιστική...Στο κυνήγι των βαθμών!