Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

A1′ ΕΠΣΚ Ολυμπιακός Παλ/σιου – ΑΕ Μουζακίου Οι “ερυθρόλευκοι”μάχονται να μείνουν στην κατηγορία!α

Με την 26η αγωνιστική η οποία περιλαμβάνει αρκετά αμφίρροπα ζευγάρια θα συνεχιστεί η δράση στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΚ 2018-19.

Αστέρας Δασοχωρίου – Προδρομιακός

Ο Αστέρας Δασοχωρίου έχοντας “κλειδώσει” το εισιτήριο για τα play off, πλέον θα ψάξει για ένα καλό πλασάρισμα. Η ομάδα του Θύμιου Κόκκαλη στηρίζει πολλά στον παράγοντα έδρα. Θα προσπαθήσει για ακόμη μια φορά να τον εκμεταλλετεί. Ο Προδρομιακός έχει ήδη πετύχει τον βασικό του στόχο που αποτελεί μια καλή πορεία. Χωρίς άγχος θα προσπαθήσει να πλασαριστεί όσο το δυνατόν ψηλότερα στη βαθμολογία.

Ήφαιστος – Αίας Μαραθέας

Η ήττα της περασμένης αγωνιστικής στον Πρόδρομο έφερε τον Ήφαιστο ουσιαστικά εκτός στόχου. Τα play off αποτελούν όνειρο θερινής νυκτός πλέον για τους “ροσονέρι”. Παρ’ όλα αυτά το +6 από την επικίνδυνη ζώνη δεν τους δίνει σιγουριά. Έτσι θα χρειαστούν τη νίκη με σκοπό να σβήσουν τις όποιες κακές σκέψεις υπάρχουν. Ο Αίαντας “καίγεται” για βαθμούς στην προσπάθεια που καταβάλει να διτηρηθεί εκτός play out, δίνοντας μάχη με την Ελπίδα. Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν δύσκολο έργο στο Ξυνονέρι, ωστόσο το τελευταίο διάστημα παρουσιάζουν βελτιωμένη εικόνα και είναι ικανοί για όλα.

Αετός Αγίου Θεοδώρου – Θεσσαλικός Ματαράγκας

Ενδιαφέρον αναμέτρηση στον Άγιο Θεόδωρο. Αετός και Θεσσαλικός συγκρούονται σε ένα από τα αρκετά γειτονικά ντέρμπι του φετινού πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι με 34 βαθμούς βρίσκονται στο +4 από τη ζώνη των play out. Θέλουν το τρίποντο για να αισθάνονται περισσότερη ασφάλεια. Δε είναι όμως εύκολη η αποστολή τους απέναντι σε έναν φορμαρισμένο αντίπαλο, που έχει “κλειδώσει” τη συμμετοχή του στα μπαράζ ανόδου και ψάχνει το καλό πλασάρισμα που θα του δώσει αβάντα. Το συγκτρότημα του Μάνθου Ορφανιώτη επιθυμεί να συνεχίσει το νικηφόρο σερί, έστω κι αν θα πρέπει να περάσει από μια πολύ δύσκολη έδρα.

ΑΕ Καρποχωρίου – Ελπίδα

Να αφήσουν πίσω τους την ήττα της περασμένης αγωνιστικής στη Μαραθέα και να φορτσάρουν ενόψει δύσκολης συνέχειας θέλουν άπαντες στην ΑΕΚ. Η ομάδα του Βασίλη Τζέλλου αντιμετωπίζει κάθε ματς με την ίδια προσοχή και σοβαρότητα. Το γεγονός ότι οι λύσεις από τον πάγκο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αρχίζουν και λιγοστεύουν, κάνει το κάθε παιχνίδι δύσκολο. Από τη μεριά τους οι “πράσινοι”, ξέρουν ότι έχουν μπροστά τους μια πολύ επικίνδυνη έξοδο σε μια έδρα που λίγοι πήραν θετικό αποτέλεσμα. Όμως, όντας στο -1 από τις θέσεις απευθείας παραμονής είναι αναγκασμένοι να ρισκάρουν για να πάρουν κάτι καλό.

Άρης Καρδίτσας – Αργεντινή Καρδίτσας

Ο πολύ άσχημος δεύτερος γύρος έθεσε εκτός στόχων τον Άρη. Οι “κιτρινόμαυροι” ψάχνουν πλέον μια νίκη που θα αντιστρέψει το κλίμα και θα επαναφέρει την ηρεμία στο σύλλογο. Άλλωστε, απέχουν μόλις 6 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη γεγονός που δίνει στο ματς μεγαλύτερη αξία. Οι φιλοξενούμενοι περιμένουν πλέον τα play out, απ’ όπου θα παλέψουν για την παραμονή στην κατηγορία, ξεκινώντας με μειονέκτημα. Όπως και να ‘χει αντιμετωπίζουν κάθε παιχνίδι το ίδιο παλεύοντας για το αποτέλεσμα, ανεξαρτήτου έδρας και αντιπάλου.

Ολυμπιακός Παλ/σιου – ΑΕ Μουζακίου

Μάχη για την 13η θέση (αβάντα 2 βαθμών ενόψει play out) δίνει ο Ολυμπιακός. Οι “ερυθρόλευκοι” καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια με σκοπό να παραμείνουν στην κατηγορία. Κόντρα στην έμπειρη και ποιοτική ΑΕΜ έχουν πολύ δύσκολο έργο. Άλλωστε, οι “κιτρινόμαυροι” δεν έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους (μόλις στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη). Έτσι, το ματς είναι σημαντικό για το συγκρότημα του Παναγιώτη Ταμπάκου, που θα ψάξει για το διπλό στο Παλαιοκκλήσι με στόχο να τελειώσει την υπόθεση σωτηρία.

Αετός Καλλιφωνίου – Μαυραϊκή

Με εντελώς διαφορετικού στόχους πορεύονται τη φετινή σεζόν οι δύο ομάδες. Το παιχνίδι είναι σημαντικό και για τους δυο. Οι γηπεδούχοι θέλουν να κρατηθούν στην 13η θέση (δίνει 2 πόντους αβάντα στα play out) ενώ οι φιλοξενούμενοι είδαν τη διαφορά από τον ΑΟΦ να μειώνεται στους 7 βαθμούς. Για τους “κιτρινόμαυρους” του Νίκου Κατσάρα το ματς κρύβει μεγάλες δυσκολίες. Και λογικό είναι αφού θα αντιμετωπίσουν την κατά τεκμήριο καλύτερη ομάδα της κατηρορίας. Χωρίς άγχος ωστόσο θα ψάξουν για την έκπληξη. Οι φιλοξενούμενοι θα τα δώσουν όλα για το διπλό στο Καλλιφώνι με σκοπό να “κλειδώσουν” άμεσα τον τίτλο – άνοδο.

KarditsaSport.gr




Total
0
Shares
Previous Article
ΑΣΚαρδίτσας

Με τον κόσμο στο πλευρό του ο Α.Σ.Κ. με την Καστοριά

Next Article

ΕΠΣΚ :Πρόγραμμα των αναμετρήσεων που θα διεξαχθούν το σαββατοκύριακο (13-14/4).