Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

A1′ ΕΠΣΚ: Ντέρμπι Ματαράγκας…Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στο Μουζάκι!

25η αγωνιστική

Με το ντέρμπι της Ματαράγκας ανάμεσα στο τοπικό Θεσσαλικό και τον Άρη Καρδίτσας να ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής θα συνεχιστεί το απόγευμα του Σαββάτου (6/4) η δράση στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΚ 2018-19.

ΑΕ Μουζακίου – Μαυραϊκή

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση αναμένεται στο Μουζάκι. Οι γηπεδούχοι με 32 βαθμούς βρίσκονται στο 5 από την επικίνδυνη ζώνη. Αυτό δεν τους επιτρέπει να εφησυχάζουν ακόμη κι όταν πρόκειται να αντιμετωπίσουν την πρωτοπόρο Μαυραϊκή, η οποία με το +9 στην κορυφή νιώθει μια ασφάλεια, ωστόσο επιθυμία όλων στην ομάδα είναι η γρηγορότερη εξασφάλιση του τίτλου – ανόδου. Η αποστολή των φιλοξενούμενων δεν είναι εύκολο, όμως έχουν την ποιότητα για να τα καταφέρουν.

ΑΟ Φύλλου – Αετός Καλλιφωνίου

Με …σπασμένα φρένα συνεχίζει την πορεία του ο ΑΟΦ. Η ομάδα του Βασίλη Κούκλη διανύει εξαιρετική φόρμα και αυτά τα ματς έχει αποδείξει πως μπορεί να τα “καθαρίζει” εύκολα. Οι “κυανόλευκοι” έχουν εξασφαλίσει ουσιαστικά τη 2η θέση που δίνει αβάντα στα μπαράζ, όμως όσο ελπίζουν για τον τίτλο θα εξαντλήσουν κάθε περιθώριο. Οι φιλοξενούμενοι όντας στο -9 από τη ζώνη παραμονής θα επιδιώξουν ένα καλό πλασάρισμα ενόψει play out. Δύσκολο το έργο του στο Φύλλο, παρ’ όλα αυτά χωρίς άγχος θα προσπαθήσουν για την έκπληξη.

Αίας Μαραθέας – ΑΕ Καρποχωρίου

Έντονο ενδιαφέρουν παρουσιάζει η αναμέτρηση στη Μαραθέα. Ο νεοφώτιστος Αίαντας βρίσκεται στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη, δίνοντας μάχη με την Ελπίδα για απευθείας παραμονή στην κατηγορία. Αντίθετα η ΑΕΚ τρέχει ένα εξαιρετικό αήττητο σερί και θέλει να δώσει συνέχεια σε αυτό. Στόχος των “κιτρινόμαυρων” είναι να παραμείνουν στην 3η θέση -η 2η είναι μακριά- που θα δώσει ένα αβαντάζ 2 πόντων ενόψει play off. Πάντως πρόκειται για ένα ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Αργεντινή Καρδίτσας – Ολυμπιακός Παλ/σιου

Ντέρμπι της ουράς αναμένεται στις Καμινάδες. Η Αργεντινή προσπαθεί να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό, δίνοντας το 100% σε κάθε παιχνίδι. Το έργο της είναι εξαιρετικά δύσκολο. Παρ’ όλα αυτά είναι αναγκασμένη να παλέψει μέχρι τέλους. Όσο για τους φιλοξενούμενους, εκείνοι θα πάνε για το διπλό, έχοντας ως στόχο το καλό πλασάρισμα στη βαθμολογία ενόψει των play out, που πλέον είναι αναπόφευκτα.

Αστέρας Δασοχωρίου – Αετός Αγίου Θεοδώρου

Το διπλό στη Συνοικία Αγίας Παρασκευής, εδραίωσε τον νεοφώτιστο Αστέρα στην προνομιούχο 5άδα. Η ομάδα του Θύμιου Κόκκαλη με τη δύναμη της έδρας θα προσπαθήσει να φτάσει σε ακόμη μια νίκη απέναντι στον αδιάφορο βαθμολογικά Αετό, ο οποίος ωστόσο δείχνει αρκετά επικίνδυνος, παρά την απώλεια κινήτρου. Οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα όμως καλούνται να αντιμετωπίσουν έναν αξιόλογο – έμπειρο αντίπαλο, που χρίζει ιδιαίτερης προσοχής.

Θεσσαλικός Ματαράγκας – Άρης Καρδίτσας

Το σπουδαιότερο ντέρμπι της αγωνιστικής αναμένεται στη Ματαράγκα. Εκεί ο φορμαρισμένος Θεσσαλικός θα υποδεχτεί τον Άρη Καρδίτσας, ο οποίος βρίσκεται σε …ελεύθερη πτώση. Οι γηπεδούχοι με σύμμαχο την έδρα θα προσπαθήσουν να φτάσουν στο τρίποντο με σκοπό να σφραγίσουν ένα εισιτήριο για τα play off, ενώ στο βάθος θα βλέπουν κι ένα καλό πλασάρισμα. Για τους φιλοξενούμενους, αυτό το ματς είναι τελικός. Η ήττα από το Δασοχώρι δεν αφήνει κανέναν περιθώριο. Το τρίποντο αποτελεί μονόδρομος για τους “κιτρινόμαυρους” έστω κι αν έχουν να αντιμετωπίσουν έναν τόσο ικανό αντίπαλο. Είναι ένα ντέρμπι κι όλα μπορούν να συμβούν.

Προδρομιακός – Ήφαιστος

Ο Προδρομιακός έχει ουσιαστικά “κλειδώσει” την παραμονή και πλέον μπορεί να σκέφτεται -αν και νωρίς- τη νέα χρονιά. Παρότι αδιάφορος βαθμολογικά παίζει για τη νίκη σε κάθε ματς. Οι φιλοξενούμενοι σε αυτό το απαιτητικό εκτός έδρας ματς θα παίξουν το τελευταίο τους χαρτί. Νίκη για να ελπίζουν σε 5άδα, διαφορετικά θα μείνουν εκτός στόχων. Το κίνητρο είναι ισχυρό για τους “ροσονέρι”, όμως χρειάζονται προσπάθεια και τύχη για να τα καταφέρουν.

KarditsaSport.gr




Total
0
Shares
Previous Article
podosfairo epsk

Ντέρμπι στη Μητρόπολη...Εισητήριο για play off!

Next Article

Συγχαρητήρια Γ. Κωτσού στην ομάδα μπάσκετ κοριτσιών του ΓΕΛ Παλαμά