Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Α1 ΕΠΣΚ: Ντέρμπι εμπειρίας σε Πρόδρομο, Καρποχώρι, δύσκολες έξοδοι για Μουζάκι, Φύλλο!

.

A1 ΕΠΣΚ (3η αγωνιστική)


Η 3η αγωνιστική θα παιχτεί το Σαββατοκύριακο (6-7 Οκτωβρίου) στην Α1 ΕΠΣΚ όπου και εδώ οι πιθανότητες νίκης ανάμεσα στα ζευγάρια είναι μοιρασμένες.

Ο αήττητος στην έδρα του Προδρομιακός υποδέχεται την αήττητη και πρωτοπόρο Μαυραϊκή, ενώ στο Καρποχώρι, η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Θεσσαλικό σε ματς όπου η πρώτη νίκη είναι το ζητούμενο και για τις δύο πλευρές.

Ο ΑΟ Φύλλου θα επιδιώξει το πρώτο τρίποντο στην έδρα του Ολυμπιακού Παλαιοκκλησίου που θέλει να συνεχίσει νικηφόρα, ενώ η ΑΕ Μουζακίου θα επιδιώξει να υπερασπιστεί το δικό της  2×2 στην πρώτη της φετινή έξοδο κόντρα στο ψυχολογικά ανεβασμένο Καλλιφώνι.

Στο ματς της Κυριακής (7/10) που ρίχνει την αυλαία της αγωνιστικής, έχουμε ντέρμπι αήττητων, με τη διαφορά ότι ο Αετός Αγ. Θεοδώρου μετρά δύο ισοπαλίες και ο νεοφώτιστος Αίας Μαραθέας απόλυτο νικών!

Το πλήρες προαγωνιστικό ρεπορτάζ, όπως το ετοίμασε το KarditsaSportiva:

Αετός Καλλιφωνίου – ΑΕ Μουζακίου

Το «διπλό» με ανατροπή, μάλιστα, στις Καμινάδες «έσβησε» την απώλεια της πρεμιέρας και η επιστροφή στο Καλλιφώνι συνοδεύεται από ένα απαιτητικό ματς κόντρα στην ΑΕ Μουζακίου που ξεκίνησε με 2×2. Μέχρι πέρυσι τις δύο ομάδες χώριζαν δύο κατηγορίες, φέτος όμως κοντράρονται σε επίπεδο Α1 ΕΠΣΚ και ο Αετός φιλοδοξεί να πάρει το πρώτο θετικό αποτέλεσμα στην έδρα του. Στην αντίπερα, η ΑΕ Μουζακίου μπήκε πολύ καλά στο πρωτάθλημα και αύριο δοκιμάζεται για πρώτη φορά εκτός έδρας φέτος, καλούμενη να αντεπεξέλθει σε μία δύσκολη αποστολή και σε απουσίες. Κι αυτό διότι, ο τιμωρημένος Σέμπρος, ο Βέης για οικογενειακούς λόγους και οι Κατσαρός Νταής είναι σίγουρα εκτός και ο Παναγιώτης Ταμπάκος καλείται να διαχειριστεί τις συγκυρίες που του περιορίζουν τις λύσεις. Ωστόσο, η ΑΕΜ έδειξε ότι έχει βάθος και φανέλα και πως οι νεαροί της ποδοσφαιριστές έχουν κερδίσει πολλά από την περυσινή χρονιά στην Α’ ΕΠΣΚ.

Οι διαιτητές: Τακόπουλος – Σακκάς – Καλογρίτσας


Προδρομιακός – Μαυραϊκή

Καλή εμφάνιση στο Μουζάκι που όμως δε συνοδεύτηκε με αποτέλεσμα και τώρα το πρόγραμμα τον ξαναφέρνει εντός έδρας, σε ένα σούπερ ματς με την ποιοτικότατη, φέτος, Μαυραϊκή. Ο Προδρομιακός φιλοδοξεί να κρατήσει αλώβητη την έδρα του και αν μπορούμε να βρούμε ένα κοινό για το συγκεκριμένο ζευγάρι, είναι ότι αμφότερες οι πλευρές κέρδισαν τον ΑΟ Φύλλου στα πρώτα τους ματς. Οι ισορροπίες είναι λεπτές και αυτό καθιστά την αναμέτρηση ντέρμπι, ενώ είναι σίγουρο πως η ομάδα του Προδρόμου θα είναι πιο «υποψιασμένη» για τον τρόπο παιχνιδιού και τις δυνατότητες του αντιπάλου, στοχεύοντας σε θετικό αποτέλεσμα. Μοναδικός απών λόγω ενοχλήσεων ο Μάνος Καρράς, επιστρέφει ο τερματοφύλακας Κώστας Τσιόπουλος. Η Μαυραϊκή στο δεύτερο διαδοχικό εκτός έδρας ματς γνωρίζει πως αν πάρει το τρίποντο θα στείλει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση για το τι μπορεί να πετύχει φέτος. Στα θετικά η επιστροφή του Κώστα Ισούφη από τιμωρία.

Οι διαιτητές: Τίκας Τρ.– Πολύζος – Αργυρόπουλος


Ολυμπιακός Παλαιοκκλησίου – ΑΟ Φύλλου

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην έδρα του μετά το «διπλό» κόντρα στην Ελπίδα, έχοντας και μία ημέρα παραπάνω ξεκούρασης (το ματς έγινε Παρασκευή) από τον προσεχή του αντίπαλο. Ωστόσο οι Ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν με ήττα εντός έδρας και θα προσπαθήσουν να ρεφάρουν, γνωρίζοντας ότι ο αντίπαλος θα επιδιώξει το ίδιο, ίσως και με μεγαλύτερο πρεσάρισμα αφού δεν έχει ακόμη βαθμό στο σακούλι του. Η ομάδα της Ίβανα Ζντράβκοβιτς θα περιμένει την κατάσταση του Χρήστου Κούρκουλα για να δει αν μπορεί να τον υπολογίζει για το μτς. Τραυματίας είναι και ο Χρήστος Παπακώστας. Ο ΑΟΦ είχε δύσκολη αρχή και η επιστροφή του στην Α1 ΕΠΣΚ μετά από έναν χρόνο απουσίας, μόνο ομαλή δεν ήταν. Ο δρόμος είναι ακανθώδης αλλά η ομάδα του Βασίλη Κούκλη έχει την ποιότητα να αντιδράσει άμεσα και να πάρει αποτέλεσμα ψυχολογίας. Η κατηγορία είναι γνωστή, ο αντίπαλος άγνωστος καθώς δεν έχει αναμετρηθεί μαζί του στο πρόσφατο παρελθόν, όμως η διάθεση για αποτέλεσμα  είναι έκδηλη. Αμφίβολοι για τον ΑΟΦ είναι ο τερματοφύλακας Πάνος Τριανταφύλλου και ο μεσοεπιθετικός Μπάμπης Σίσκος, ενώ σίγουρα εκτός θα είναι οι Βάιος Λωρίδας και Χρήστος Μακρής.

Οι διαιτητές: Νότος – Καλογριανίτης – Ανδρέου

Παρατηρητής Διαιτησίας: Σκούρας


Άρης Φίλιας – Αργεντινή Καρδίτσας

Έμεινε όρθιος σε μία δύσκολη έδρα και τώρα από τη δική του θέλει να φτάσει στο πρώτο πολυπόθητο τρίποντο. Το παιχνίδι είναι ανάμεσα σε νεοφώτιστες ομάδες που όμως αγωνίζονταν πέρυσι σε διαφορετικούς Ομίλους της Β’ ΕΠΣΚ. Ο Άρης θα στερηθεί των υπηρεσιών του τιμωρημένου Παγανού αλλά το κλίμα είναι αισιόδοξο για το ματς. Στην αντίπερα, η Αργεντινή είχε ραντεβού με  την ατυχία στο ματς με τον Αετό Καλλιφωνίου, αφού προηγήθηκε και είδε μέσα σε 5 λεπτά το σκορ της να ανατρέπεται. Η απειρία παιδιών που βρίσκονται σε μετεφηβική ηλικία είναι ένα στοιχείο που οι «αλμπισελέστε» το δουλεύουν και αν συνεχίσουν αγωνιστικά σε αυτό το επίπεδο, σύντομα θα έρθουν τα θετικά αποτελέσματα.

Οι διαιτητές: Μαριολάς Δ. – Δημάκης – Χασιώτης


Άρης Καρδίτσας – Ελπίδα Αγ. Γεωργίου

Τα στημένα πλήρωσε ο Άρης στη Μαραθέα αφού τα γκολ που δέχτηκε προήλθαν από στατικές φάσεις. Θέλει άμεσα να επιστρέψει στις νίκες και απέναντί του αύριο έχει αντίπαλο που ζητά τους πρώτους του βαθμούς. Εντός έδρας είναι αήττητος σε πρωτάθλημα και κύπελλο και οι Κιτρινόμαυροι του Σάκη Τίκα ευελπιστούν να διευρύνουν αυτό το σερί. Εκτός θα είναι σίγουρα ο Χαλανούλης με τραυματισμό στο χέρι ο Κολοκοτρώνης για προσωπικούς λόγους, ενώ αμφίβολος είναι ο Σωκράτης Αντωνίου λόγω τραβήγματος στον προσαγωγό. Η Ελπίδα κάνει αγώνα δρόμου για να «δέσει» όσο πιο γρήγορα γίνεται έχοντας την ποιότητα για το επίπεδο να το πράξει, ενώ σταδιακά ενισχύεται. Η ήττα στο ματς με τον Ολυμπιακό Παλαιοκκλησίου ήρθε αλλά έδειξε ότι σίγουρα το αποτέλεσμα θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό αν αποφεύγονταν κάποια σοβαρά ατομικά λάθη. Επιστρέφει ο αμυντικός Καρύδας από τιμωρία.

Οι διαιτητές: Τζαφάλιας – Τεταγιώτης – Ευαγγέλου

Παρατηρητής Διαιτησίας: Νικολάου


ΑΕ Καρποχωρίου – Θεσσαλικός Ματαράγκας

Οριακή ήταν η ήττα για την ΑΕ Καρποχωρίου στο ματς στο Δασχοχώρι που σίγουρα έδειξε ξανά ότι θα είναι ανταγωνιστική  και φέτος. Το «μέταλλο» δεν αλλάζει και η ομάδα του Νίκου Αλεξίου, χωρίς απουσίες, πλην του Αλέξανδρου Ζάγκου που θα ενσωματωθεί από την ερχόμενη εβδομάδα στις προπονήσεις, θα προσπαθήσει κόντρα σε έναν ποιοτικό και αήττητο αντίπαλο να διατηρήσει αλώβητη την έδρα. Ο Θεσσαλικός παίζει επιθετικά, παράγει αρκετές φάσεις  και έως τώρα η μπάλα δεν του κάνει το χατίρι. Αν συνεχίσει στον ίδιο βαθμό απόδοσης, σίγουρα η τύχη θα γυρίσει και στο ματς με το Καρποχώρι, η αποστολή μόνο εύκολη δεν είναι. Η ομάδα της Ματαράγκας είναι αήττητη με δύο ισοπαλίες και έτσι το ζητούμενο είναι η πρώτη νίκη ψυχολογίας. Το θετικό είναι ότι ο Μάνθος Ορφανιώτης έχει ετοιμοπόλεμους όλους τους παίχτες του.

Οι διαιτητές: Μανώλης – Πλέντζας – Καλοχέρης

Παρατηρητής Διαιτησίας: Αγγελακόπουλος


Αετός Αγ. Θεοδώρου – Αίας Μαραθέας (7/10)

Ο αγώνας θα διεξαχθεί Κυριακή (7/10) λόγω κωλύματος των φιλοξενούμενων και συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον, αφού φέρνει αντιμέτωπο ένα ζευγάρι αήττητων ομάδων! Ο Αετός έχει δύο ισοπαλίες στα πρώτα δύο ματς πρωταθλήματος ενώ ο Αίας ξεκίνησε εντυπωσιακά με δύο νίκες! Μένει να δούμε αν η ομάδα του Αγίου Θεοδώρου θα πετύχει την πρώτη της νίκη για να σπάσει το σερί νικών των Ερυθρόλευκων, αν θα…συνεχίσει το ισόπαλο σερί του ή αν η ομάδα της Μαραθέας καταφέρει να αποδράσει και να φτάσει στο 3×3! Ο Αετός έμεινε όρθιος στο Ξυνονέρι σε ένα σκληρό ματς και καταφέρνει να…κρατά δύο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη, αφού συνεχίζει στα προημιτελικά του κυπέλλου ΕΠΣΚ! Θέλει όμως να πετύχει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και δη μπροστά στο κοινό του, απέναντι σε νεοφώτιστο αντίπαλο που δείχνει να είναι «σκληρό καρύδι». Δεν είναι μόνο το απόλυτω νικών του Αίαντα αλλά και ο τρόπος που κέρδισε τα ματς, δείχνοντας ότι ο Δημήτρης Μανασής εμφυσά στους ποδοσφαιριστές του νοοτροπία νικητή και μαχητικότητας. Από τον Αίαντα, σίγουρα εκτός είναι ο τιμωρημένος Θεοχάρης και ο τραυματίας Γκαρνάρας.

Οι διαιτητές: Δημάκης – Γκούζας Ι. – Αδαμόπουλος


Αστέρας Δασοχωρίου – Ήφαιστος

Ο Αστέρας δεν ονειροβατεί και γνωρίζει ότι το 2×2 που έχει έως τώρα είναι το καλύτερο τονωτικό για τη συνέχεια, δίχως να στοχεύει όμως σε πρωταθλητισμό. Ο στόχος είναι η όσο το δυνατόν πιο σύντομη εξασφάλιση της παραμονής και όσο το πρόγραμμα του επιτρέπει, θα διεκδικεί το μέγιστο αριθμό βαθμών. Τον αντίπαλο γνωρίζει καλά από το κύπελλο, όταν επικράτησε στην έδρα του και φιλοδοξεί να πράξει το ίδιο, αυτή τη φορά στο Δασοχώρι. Αυτό που βγάζει, πάντως, η ομάδα του Θύμιου Κόκκαλη είναι σίγουρα αυταπάρνηση και επιμονή, σημειώνοντας νίκες μετά το 80ό λεπτό! Απών για τους περυσινούς πρωταθλητές Β1 ΕΠΣΚ θα είναι ο Δημήτηρς Λαγός και ο Κώστας Κουρτογιάννης, ενώ αμφίβολος είναι ο Ακριβόπουλος. Ο Ήφαιστος ηττήθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο κόντρα στον Άρη,  ενώ αναδείχτηκε ισόπαλος με τον Αετό και έτσι μετά από δύο αγώνες, η εικόνα του είναι φερέλπιδα και το μέλημα είναι να συνοδευτεί από την πρώτη φετινή επιτυχία. Στο Δασοχώρι θέλει τη ρεβάνς για την ήττα στο κύπελλο, με τη διαφορά ότι οι τρεις βαθμοί είναι ίσως πιο πολύτιμοι από μία πρόκριση που χάθηκε σε εκείνο τον θεσμό. Εκτός για τον Βαγγέλη Τζέλλο θα είναι ο Σεραφείμ Παπανικολάου λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και ο στρατευμένος Βασίλης Σώκλας. Επιστρέφει από τιμωρία ο Βαγγέλης Ακρίβος. Πρόκειται για ματς θα μπορούσε να είναι και…σούπερ καπ (πρόκειται για τους περυσινούς πρωταθλητές Β1 και Β2 ΕΠΣΚ).

Οι διαιτητές: Μπλιτσογιάννης – Λιάσκος – Μετοχιανάκης

Παρατηρητής Διαιτησίας: Κουτσιοσμηνάκης


vathmologia a1 3i agonistiki

ΠΗΓΗ: http://karditsasportiva.gr




Total
0
Shares
Previous Article

Το μεγαλύτερο περιβαλλοντικό έργο στα Βαλκάνια η Λίμνη Κάρλα είναι πραγματικότητα

Next Article

Ξενοφών, Ζορμπάς, Όμηρος, Ευκλείδης… και Ονομάτων Νύξις

Related Posts