Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Α1 ΕΠΣΚ….Ντέρμπι …5άδας στο Δασοχώρι, επικίνδυνη έξοδος για Μαυραϊκή!

Με την 21η αγωνιστική και το ντέρμπι …5άδας στο Δασοχώρι να ξεχωρίζει, θα συνεχιστεί το απόγευμα του Σαββάτου (16/3) η δράση στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΚ 2018-19.

Προδρομιακός – Άρης Φίλιας

Οι γηπεδούχοι μετά την ήττα στο Παλαιοκκλήσι, έμειναν στους 29 βαθμούς και στο -5 από την προνομιούχο 5άδα. Το συγκρότημα του Φώτη Ράικου έχοντας μπροστά του ένα παιχνίδι στα μέτρα του θα ψάξει την επιστροφή στις νίκες, παίζοντας ουσιαστικά και το τελευταίο χαρτί για μια θέση στα play off. Από την άλλη μεριά η ομάδα του Μάκη Ευαγγέλου, με 17 πόντους βρίσκται στο -4 από την 11η θέση που οδηγεί σε απευθείας παραμονή στην κατηγορία. Δύσκολο το έργο του Άρη στον Πρόδρομο, όμως θα παλέψει για το θετικό αποτέλεσμα έχοντας ισχυρό κίνητρο.

Άρης Καρδίτσας – Ολυμπιακός Παλ/σιου

Μετά τις συνεχόμενες αποτυχίες ο Άρης βρέθηκε εκτός 5άδας (-2) και πλέον κηνυγά. Κόντρα στον νεοφώτιστο Ολυμπιακό το τρίποντο αποτελεί μονόδρομος. Όχι μόνο βαθμολογικά, αλλά κυρίως ψυχολογικά. Οι φιλοξενούμενοι με τη νίκη της περασμένης αγωνιστικής πλησίασαν στο -6 από τις θέσεις της απευθείας παραμονής. Γνωρίζουν πως το έργο τους είναι δύσκολο, όμως χωρίς άγχος θα ψάξουν για την έκπληξη.

ΑΕ Καρποχωρίου – Αετός Καλλιφωνίου

Σε τρομερή κατάσταση βρίσκεται η ΑΕΚ μετρώντας μέσα στο 2019 πέντε νίκες και μία ισοπαλία. Μπήκε μέσα στην προνομιούχο 5άδα και δεν σκοπεύει να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη. Με σύμμαχο το θετικό μομέντουμ και τη δύναμη της έδρας, η ομάδα του Βασίλη Τζέλλου θα επιδιώξει να διευρύνει το αήττητο σερί της. Με καλή ψυχολογία ο νεοφώτιστος Αετό θα παλέψει για θετικό αποτελέσματα σε μια πολύ δύσκολη έδρα και κόντρα σε έναν φορμαρισμένο αντίπαλο. Για να πάρει κάτι θα χρειαστεί τύχη, αλλά πρωτίστως να πιάσει καλή απόδοση.

Αετός Αγίου Θεοδώρου – Μαυραϊκή

Το πιο δύσκολο παιχνίδι μέχρι στιγμής έχει μπροστά του ο Αετός, γνωρίζοντας πως θα υποδεχτεί την πρωτοπόρο και κατά τεκμήριο καλύτερη ομάδα της κατηγορίας, Μαυραϊκή. Οι “κιτρινόμαυροι” έχοντας αποβάλει το άγχος, καθώς ξέφυγαν μια και καλή από την επικίνδυνη θέση, αποδίδουν πολύ καλό ποδόσφαιρο και ετοιμάζονται να βάλουν δύσκολα στους φιλοξενούμενους. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Νεκτάριου Μαντέλα δεν εφησυχάζει αν δεν εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο – άνοδο. Θα παίξει ξεκάθαρα για το διπλό που θα την φέρει ακόμη πιο κοντά στον στόχο.

Ήφαιστος – ΑΕ Μουζακίου

Μονόδρομος αποτελεί για τον Ήφαιστο η νίκη κόντρα στην αδιάφορη βαθμολογικά ΑΕΜ. Οι “ροσονέρι” όντας στο -2 από την 5άδα θέλουν το τρίποντο για να διατηρήσουν την επαφή τους με αυτήν. Η αποστολή τους καθόλου εύκολη απέναντι σε μια ομάδα ικανή για όλα με εμπειρία στην κατηγορία. Κίνητρο και έδρα ωστόσο τους δίνει ένα ελαφρύ προβάδισμα. Οι φιλοξενούμενοι δίνοντας έμφαση στο νεανικό στοιχείο θα κάνουν το παιχνίδι τους κι ό,τι βγει.

Αστέρας Δασοχωρίου – ΑΟ Φύλλου

Το σπουδαιότερο παιχνίδι της αγωνιστικής αναμένεται στο Φύλλο. Μάχη με φόντο τη 2η θέση. Οι γηπεδούχοι ήδη έχουν πετύχει πολλά. Πλέον κυνηγούν το μέγιστο. Θέλουν τη νίκη για να αποδείξουν ότι δεν βρίσκονται τυχαία εκεί ψηλά, αλλά και για να πλησιάσουν στο 2ποντο τον ΑΟΦ. Οι φιλοξενούμενοι έχοντας ως προίκα το +5 από τον Αστέρα, θα προσπαθήσουν να το διαφυλάξουν κάνοντας άλμα για την εξασφάλιση της 2ης θέσης η οποία δίνει αβάντα στα μπαράζ. Η ομάδα του Βασίλη Κούκλη, διαθέτει ποιότητα και εμπειρία. Αυτά είναι και τα στοιχεία που θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν.

Αίας Μαραθέας – Αργεντινή Καρδίτσας

Κομβικής σημασίας παιχνίδι και για τους δυο στη Μαραθέα. Οι γηπεδούχοι με 19 βαθμούς βρίσκονται στο -2 από τις θέσεις σωτηρίας. Θέλουν μια νίκη για να ανασάνουν βαθμολογικά και ψυχολογικά, καθώς στο νέο έτος δεν μετρούν μόλις μια ισοπαλία σε έξι αναμετρήσεις. Κόντρα στην ουραγό Αργεντινή έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν στις επιτυχίες. Οι φιλοξενούμενοι μάχονται για την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού κι ενώ υπολείπονται 6 πόντους βασικών αντιπάλων. Σε αυτό το ματς θα χρειαστεί να μην χάσουν. Διαφορετικά τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο δύσκολα.

Θεσσαλικός Ματαράγκας – Ελπίδα Αγίου Γεωργίου

Αντιστρόφως ανάλογη είναι η πορεία που ακολουθούν οι δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 5άδα και θέλουν να μείνουν μέχρι τέλους σε αυτή, έτσι ώστε να παλέψουν για ένα εισιτήριο ανόδου που αποτελεί και τον στόχο τους. Με “όπλο” την έδρα θα ψάξουν για το τρίποντο κόντρα στην Ελπίδα που προσπαθεί να ξεφύγει από τον κίνδυνο των play out. Οι “πράσινοι” πάντως έχουν αποδείξει πως παρά τις απουσίες μπορούν να κάνουν οπουδήποτε τη ζημιά.




Total
0
Shares
Previous Article

Εαρινή ισημερία 2019. Η πρώτη μέρα της άνοιξης

Next Article

Α' ΕΠΣΚ Ματς ...κορυφαίων σε Σοφάδες και Νοσοκομείο, γειτονικό ντέρμπι στην Κρανέα!

Related Posts