Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

A1′ ΕΠΣΚ ΑΕ Μουζακίου – ΑΟ Φύλλου:Κυνηγώντας το τρίποντο!

Με την 24η αγωνιστική η οποία περιλαμβάνει ένα σούπερ ντέρμπι …5άδας μεταξύ Άρη Καρδίτσας και Αστέρα Δασοχωρίου, θα συνεχιστεί το απόγευμα του Σαββάτου (29/3) η δράση στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΚ 2018-19.

Αετός Αγίου Θεοδώρου – Προδρομιακός

Ισόβαθμοι με 33 πόντους είναι οι Αετός και Προδρομιακός, που θα κοντραριστούν μεταξύ τους σε ένα ματς που έχει τον χαρακτήρα γειτονικού ντέρμπι. Αμφότερες οι δύο ομάδες βρίσκονται στο -6 από την 5άδα και σε αυτό το παιχνίδι θα προσπαθήσουν να πάρουν τη νίκη που τους κρατήσει “ζωντανούς” στον μεγάλο στόχο. Με σύμμαχο την δύναμη της έδρας οι γηπεδούχοι, με “όπλο” την εμπειρία ορισμένων σημαντικών μονάδων οι φιλοξενούμενοι. Όπως και να ‘χει αναμένεται ένα άκρως αμφίρροπο ματς.

ΑΕ Καρποχωρίου – Ήφαιστος

Έχοντας αποσπαστεί ήδη στο +7 από την 6η θέση, η φορμαρισμένη ΑΕΚ θέλει τη νίκη στο ντέρμπι με τον Ήφαιστο για να “κλειδώσει” ένα από τα τέσσερα εισιτήρια που οδηγούν στα play off. Για τους φιλοξενούμενους αυτό το ματς είναι ίσως το πιο καθοριστικό. Για να ελπίζουν σε 5άδα θα χρειαστεί τουλάχιστον να μην χάσουν. Πολύ δύσκολη η αποστολή τους όμως είναι αναγκασμένοι να ψάξουν για το θετικό αποτέλεσμα. Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης είναι το γεγονός ότι ο προπονητής των γηπεδούχων θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην του ομάδα.

Άρης Καρδίτσας – Αστέρας Δασοχωρίου

Το ματς που θα διεξαχθεί στη Συνοικία Αγίας Παρασκευής είναι το σπουδαιότερο της αγωνιστικής. Άρης Καρδίτσας και Αστέρας Δασοχωρίου θα κοντραριστούν σε ένα ντέρμπι με φόντο την 5άδα. Μετά τις απανωτές απώλειες οι γηπεδούχοι θα παίξουν το τελευταίο τους χαρτί. Αν δεν πάρουν τη νίκη τότε θα δουν τον μεγάλο στόχο να απομακρύνεται οριστικά. Οι φιλοξενούμενοι του Θύμιου Κόκκαλη έχουν αποδείξει πως αν και νεοφώτιστοι αντιμετωπίζουν κάθε παιχνίδι με την ίδια σοβαρότητα. Διαθέτουν ποιότητα, υστερούν σε εμπειρία στην κατηγορία, καθώς φέτος είναι η παρθενική τους συμμετοχή σε αυτήν. Ακόμη και η ισοπαλία δεν θα είναι καθόλου άσχημο αποτέλεσμα για τους φιλοξενούμενους.

Ολυμπιακός Παλ/σιου – Θεσσαλικός Ματαράγκας

Με διαφορετικού στόχους πορεύονται φέτος οι Ολυμπιακός και Θεσσαλικός. Οι γηπεδούχοι δίνουν μάχη για την σωτηρία. Πλέον, τα playy out θεωρούνται δεδομένα και στόχος των “ερθρόλευκων” είναι να παλέψουν για ένα καλό πλασάρισμα ενόψει αυτών. Οι “νερατζούρι” από τη μεριά τους θέλουν να αφήσουν πίσω τους τα δύο τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα. Το διπλό στο Παλαιοκκλήσι αποτελεί μονόδρομος για την ομάδα του Μάνθου Ορφανιώτη, έτσι ώστε να διατηρηθεί μέσα στην 5άδα. Δεν είναι εύκολο, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι έχουν της λύσεις για να τα καταφέρουν.

Αετός Καλλιφωνίου – Ελπίδα

Ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι έχει μπροστά του ο νεοφώτιστος Αετός. Οι “κιτρινόμαυροι” θα υποδεχτούν την Ελπίδα με στόχο τη νίκη που θα τους δώσει τη δυνατότητα για ένα ένα καλύτερο πλασάρισμα ενόψει των μπαράζ παραμονής. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται μόλις στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη και κάθε απώλεια πλέον κοστίζει. Οι “πράσινοι” θα επιδιώξουν το διπλό που θα τους διατηρήσει σε τροχιά απευθείας παραμονής.

Μαυραϊκή – Αργεντινή Καρδίτσας

Οι δύο σύλλογοι που βρίσκονται στα άκρα συγκρούονται μεταξύ τους στους Σοφάδες. Η διαφορά ποιότητας και βαθμούς μεταξύ των δυο είναι δεδομένη. Οι γηπεδούχοι όντας η κατά τεκμήριο καλύτερη ομάδα της κατηγορία, θέλουν να επιστρέψουν άμεσα στις νίκες. Άλλωστε, στόχος τους είναι να “καθαρίσουν” όσο το δυνατόν πιο γρήγορα με την υπόθεση τίτλος – άνοδος. Το +9 τους δίνει μεγάλη σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Η Μαυραϊκή Κόντρα στην Αργεντινή είναι το ακλόνητο φαβορί, κάτι που μένει να το δείξει και μέσα στο χόρτο. Χωρίς άγχος οι φιλοξενούμενοι γνωρίζοντας τις δυσκολίες αυτής της εξόδου, θα παίξουν αυτό που ξέρουν κι ό,τι βγει.

ΑΕ Μουζακίου – ΑΟ Φύλλου

Το +7 από την επικίνδυνη ζώνη σε συνδυασμό με τον -7 από την προνομιούχο 5άδα, κάνει την ΑΕΜ να είναι σχεδόν αδιάφορη βαθμολογικά. Παρ’ όλα αυτά οι “κιτρινόμαυροι” δίνοντας έμφαση στο νεανικό στοιχεία θα παίζουν σε κάθε ματς μέχρι τέλους για το τρίποντο. Αυτό θα επιδιώξουν και κόντρα στον δυνατό ΑΟΦ, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση. Το συγκρότημα του Βασίλη Κούκλη έχοντας “κλειδώσει” τη 2η θέση, χωρίς άγχος θα κυνηγήσει με τις πιθανότητες που του αναλογούν την κορυφή. Είναι πανδύσκολο, όχι όμως κι απαγορευτικό, ενόψει των επτά αγωνιστικών που απομένουν για το φίνις της κανονικής διάρκειας.




Total
0
Shares
Previous Article
Ξεκινά σήμερα στο Mouzaki Palace το 2ο Πολυθεματικό Νοσηλευτικό Συμπόσιο

Ολοκληρώνεται σήμερα στο Mouzaki Palace το 2ο Πολυθεματικό Νοσηλευτικό Συμπόσιο

Next Article

Δωρεάν εκπαιδευτικές δράσεις στο θεματικό πάρκο «12 Άθλοι του Ηρακλή»

Related Posts

Police astynomia 23
Διαβάστε περισσότερα

Πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στον Τύρναβο για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας

Πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στον Τύρναβο για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας Ελέγχθηκαν -60- άτομα και -54- οχήματα…