Α. Σκόνδρα: Στις 21 Μαΐου ψηφίζουμε με κριτήριο την σοβαρότητα και την ουσία

Share

Α. Σκόνδρα: Στις 21 Μαΐου ψηφίζουμε με κριτήριο την σοβαρότητα και την ουσία

Σε Αρτεσιανό, Μασχολούρι και Σοφάδες περιόδευσε η Ασημίνα Σκόνδρα. Η μέχρι πρότινος Βουλευτής της Ν.Δ. και εκ νέου υποψήφια, μέρα με την ημέρα ολοκληρώνει τις επισκέψεις της στις δημοτικές και τοπικές ενότητες του Νομού μας.

Την Τετάρτη στις 8.30 μ.μ. έχει προγραμματιστεί η κεντρική πολιτική της  ομιλία στην Πλατεία Δικαστηρίων, στην Καρδίτσα. Η υποψήφια Βουλευτής συσπειρώνει φίλους και υποστηρικτές, αυξάνοντας το ενδιαφέρον, ενόψει της κυριακάτικης κάλπης.

Η κ. Σκόνδρα, στις ομιλίες της, αναφέρει σχετικά με τις επικείμενες εκλογές: «Είναι η στιγμή να συνειδητοποιήσουμε ότι οι εκλογές είναι αυτή την Κυριακή και όχι… κάποια στιγμή αόριστα στο μέλλον. Η εκλογική διαδικασία της Κυριακής θα αναδείξει όχι μόνο το κόμμα και τον αρχηγό που οι πολίτες θα επιλέξουν για Πρωθυπουργό, αλλά και τους εκπροσώπους τους στο κοινοβούλιο.

Βλέπουμε τη Νέα Δημοκρατία κάθε μέρα και σε υψηλότερα ποσοστά, με τάση που δείχνει ότι θα  επικρατήσει,  με αρκετές μονάδες διαφορά. Στον ΣΥΡΙΖΑ από την άλλη, έχουν εμπεδώσει την ήττα τους και η μόνη ελπίδα τους, είναι ότι ίσως η απλή αναλογική, οδηγήσει σε αστάθεια και ακυβερνησία. Κάτι που , βεβαίως, δεν θα το επιτρέψουμε.

Την Κυριακή δεν ψηφίζουμε χαλαρά, ψηφίζουμε Νέα Δημοκρατία και Κυριάκο Μητσοτάκη, ψηφίζουμε για τη Βουλή των Ελλήνων όσους με πράξεις και βοήθησαν ουσιαστικά τον τόπο μας. Ψηφίζουμε με κριτήρια σοβαρά. Δεν εντυπωσιαζόμαστε από διθυράμβους, μεγάλα λόγια και επικοινωνιακά παιχνίδια. Δεν παρασυρόμαστε από προεκλογικές υποσχέσεις. Ψάχνουμε την ουσία και την επιβραβεύουμε με την εμπιστοσύνη μας και την ψήφο μας.»

Δείτε επίσης