Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Α. Σκόνδρα: «Κάνουμε το σταυρό μας που η πανδημία δεν έτυχε στην βάρδια τους»

Α. Σκόνδρα: Για αυξήσεις μισθών και φοροελαφρύνσεις το πρώτο οικονομικό νομοσχέδιο Ασ. Σκόνδρα: Συνολικά 185,5 εκ ευρώ στον πρωτογενή τομέα ως τον Μάϊο - Α. Σκόνδρα: Παράσταση με τίτλο «Η κορύφωση του δράματος του ΣΥΡΙΖΑ» - Ασημίνα Σκόνδρα: Όφελος για όλους η ταχύτερη απονομή Δικαιοσύνης

Α. Σκόνδρα: «Κάνουμε το σταυρό μας που η πανδημία δεν έτυχε στην βάρδια τους»

Για διγλωσσία, υποκρισία, εμμονή και τοξικότητα κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση, η Βουλευτής κ. Ασημίνα Σκόνδρα, στην ομιλία της στη Βουλή κατά την συζήτηση νομοσχεδίου του Υπουργείου Υγείας. Πρόσθεσε ότι, ο ΣΥΡΙΖΑ, αντί να συμβάλλει στην εθνική προσπάθεια αντιμετώπισης της πανδημίας, στέκεται με χυδαιότητα και ανευθυνότητα απέναντι σε κάθε προσπάθεια Κυβέρνησης και πολιτών, προκειμένου να αποκομίσει κομματικά οφέλη.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Πάντα αναρωτιόμουν, εαν στον ΣΥΡΙΖΑ αυτά που λένε τα εννοούν, αν τα πιστεύουν. Αυτή η γενικευμένη και συνεχώς εντεινόμενη προσπάθεια του, να χαρακτηρίζει κάθε απόφαση της Κυβέρνησης ως αποτυχία, φιάσκο και με άλλους ευειδείς χαρακτηρισμούς, είναι απόρροια της ιδεολογίας της ή αντιδρά, γιατί έτσι θέλει να αποδείξει, ότι έχει πολιτικές θέσεις;

Ειλικρινά, κύριοι συνάδελφοι, θεωρείτε πως ο ρόλος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είναι να διαστρεβλώνει την πραγματικότητα και να εναντιώνεται κατά πάντων;

Θα ήταν έστω παρήγορο, να αποδέχεστε τους αριθμητικούς δείκτες, αλλά κι εκεί υιοθετείτε μόνο όσα νούμερα βολεύουν την εκάστοτε, σκανδαλώδη άρνησή σας. Και το παρόν Ν/Σ που παρατείνει τα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας, δεν το ψηφίζετε!

Η Κυβέρνηση της Ν.Δ., από την πρώτη στιγμή, έθεσε ως ύψιστη και απόλυτη προτεραιότητα, την προστασία της ανθρώπινης ζωής και της δημόσιας υγείας. Προχώρησε σε ενίσχυση του Ε.Σ.Υ. με προσωπικό και με υλικοτεχνικό εξοπλισμό. Οργάνωσε το πρωτοποριακό πρόγραμμα εμβολιασμού «Ελευθερία» και εκστρατείες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, για την πανδημία και τα μέτρα ανάσχεσης της διασποράς της.

Ενίσχυσε οικονομικά τις πληττόμενες επιχειρήσεις, τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, την αγορά και τους πολίτες. Έδωσε κίνητρα, για τον εμβολιασμό. Μερίμνησε με ευθύνη, για την τύχη της χώρας, απέναντι σε έναν νεοφερμένο κίνδυνο, που καμία Κυβέρνηση δεν είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν.

Ταυτόχρονα, συνεχίζει τις μεταρρυθμίσεις και αξιοποιεί αποτελεσματικά, κάθε διαθέσιμο πόρο και ευκαιρία, ώστε να αντιμετωπίσει  χρόνιες διαρθρωτικές παθογένειες και να αναβαθμίσει, την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας.

Έχουν γίνει 3.000 μόνιμες προσλήψεις ιατρών, συν 2.000 επικουρικών γιατρών. Επιπλέον, υπηρετεί 15.000 επικουρικό προσωπικό, 14.000 νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό. Τέλος, αναμένεται να προκηρυχθούν άμεσα, 4.000 μόνιμες θέσεις νοσηλευτών, 910 θέσεις λοιπού προσωπικού και άλλες 700 θέσεις ιατρών.




Total
0
Shares
Previous Article
adrani ylika 1

Περιφέρεια Θεσσαλίας, Πανεπιστήμιο και ΤΕΕ: Πιλοτικό πρόγραμμα για την αξιοποίηση ανακυκλωμένων αδρανών υλικών σε τεχνικά έργα 

Next Article
petsas tsiakos 1

Πεντακόσιες χιλιάδες ευρώ για αποκαταστάσεις στα ορεινά χωριά του Δήμου Καρδίτσας

Related Posts

gimnasio mouzakiou pagosmia imera vivliou 2024
Διαβάστε περισσότερα

Την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων γιόρτασαν στο 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων (όπως είναι ο πλήρης ορισμός της ημέρας) που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 23 Απριλίου, το 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου είχε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει την Κοινωνιολόγο - Συγγραφέα Κατερίνα Ευαγγέλου- Κίσσα.
dimos mouzakiou mathitiki sinedrias Mouzaki 1
Διαβάστε περισσότερα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συμμετοχή μαθητών/τριων σχολικών μονάδων ευθύνης Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας σε συνεδρίαση του Δήμου Μουζακίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συμμετοχή μαθητών/τριων σχολικών μονάδων ευθύνης Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας σε συνεδρίαση του Δήμου Μουζακίου (ΒΙΝΤΕΟ)…